chebzia123 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Czy to doby zestaw do tuningu dla RK02 http://gunfire.pl/product-pol-1152189766-Lufa-precyzyjna-6-04-do-AK47-AK47S-SLR105.html http://gunfire.pl/product-pol-1152194830-Zestaw-Infinite-Torque-Up-do-AK-47-47S.html http://gunfire.pl/product-pol-1152194487-Metalowa-komora-Hop-Up-do-AK.html i o lie tak mniej wiecej wzrosnie liczba fps ? Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 (edited) Silnik boyi nie będzie wyrabiał z taką sprzężyną. Lufa z tego co wiem bez rewelacji. Edited June 4, 2011 by Damianosky Quote Link to post Share on other sites
chebzia123 Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 to jaki silnik polecasz? Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 To zależy. Właśnie wymieniam silnik w swojej replice na ITU Guardera. . Poczytaj podobne tematy, ja dobierając części do swojej repliki po części sam doszedłem do tego co ma w niej być. Dodatkowa wiedza zawszę się przyda. Zakładając, że sam tego składać nie będziesz powinna wystarczyć rozmowa z wybranym przez Ciebie serwisantem, możesz ich znaleźć w temacie Serwisanci. Quote Link to post Share on other sites
chebzia123 Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 oki dzieki za rady temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 silnik, który na pewno da rate to stu elementala. z tym zestawem może być jeden problem ze względu na łożyska, jaką masz u siebie w gb średnicę? bo zakładam że gb nie będziesz zmieniać Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Przede wszystkim najpierw zainwestuj w dobrego serwisanta, sam serwisant to już czasem nawet kilkadziesiąt fps więcej. Masz też pewność, że części dłużej wytrzymają i będziesz miał lepszą kulturę pracy. Silnik polecam STU Element. Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 A co Ty będziesz tym robił?? Na tym zestawie guardera ze spokojem będziesz miał ponad 560 fps. Lufa licha, lepiej w promyka zainwestować kosztem FTK. Jak koledzy piszą dobry serwisant dopasuje Ci podzespoły tak, że nie wydasz fortuny i będzie ładnie latało, tylko musisz określić co chcesz mieć. Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Ja stawiam, że parasnajper albo morderca. Ale słyszałem o wypożyczalni z replikami podkręconymi do 600fps więc już mnie nic nie zdziwi. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Dokładnie, lufa KM-Head lub Prometheus i poczujesz różnić, plus dobre kule. Lufy CA się do nich nie umywają. Dobra lufa podniesie ci znacznie skuteczność strzału. Co z tego, że będziesz miał trylion fps, jak kule będą ci latać na boki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts