kertiz Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Witam, mam zamiar na początek przygody z ASG zakupić replikę z serii kałasznikow, a dokładnie CM.028B - http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028_b-1539.html. Wybrałem właśnie ten model ponieważ chciałem mieć możliwość szybkiego złożenia ew. demontażu kolby. Zastanawiam się jednak nad jej wytrzymałością i statycznością. Czy szybko ulega uszkodzeniom takim jak wygięcie bądź złamanie? Jeśli ktoś miał styczność właśnie z tym modelem, ewentualnie 028S, byłbym wdzięczny za podzielenie się ze mną swoją opinią. Pozdrawiam, kertiz. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 (edited) W S zatrzaski kolby łamią się bardzo często. Wystarczy chwilę poszukać na forum/poczytać, aby znaleźć tę informację. Edited June 6, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
kertiz Posted June 6, 2011 Author Report Share Posted June 6, 2011 Po przeczytaniu paru wątków zrezygnuje jednak z składanej kolby. Zamówię "podstawową" wersje - CM.28. Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts