Oskar_Undead_Unit Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Witam. Mam pytanko. Czy polecacie ten karabin? Mam zamiar kupić go na Capri ASG. Jeśli nie to jakie augi polecacie? Interesują mnie A2 Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 (edited) Mam już drugi taki i jak najbardziej polecam. Wszystkie zalety bullpupa i CA, jedyny problem jest z przednią rączką, ale one łamią się we wszystkich AUGach ( w asgshopie jest stalowy trzpień za ~60 zł). Niektórzy narzekają na hałasujący gearbox koło ucha, ale ja nie widzę specjalnej różnicy między nim a repliką w klasycznym układzie (przy sprężynie M120 i M100). Co do wnętrzności to kupiłem go w wstawioną sprężyną M120 z resztą stockowego gearboxa (poza zębatkami) i tłok z głowicami wyglądały ok po 8000 kulkach na tej sprężynie. Ostatnią kwestią są magazynki, a właściwie ładownice do nich. Magi są wysokości mniej więcej takiej, jak magi do M4, a grubości bliżej AK, więc jeśli chciałbyś nosić po dwa w ładownicy, możesz kupić ładownicę do AK, która będzie 3-4 cm za wysoka, albo do M4 i liczyć że wejdą - ja ma UTG milteca i mieszczą się z minimalnym luzem, a do UTG kolegi innej firmy wchodził tylko jeden, kiedyś miałem kamizelkę Pattern 83 i w podwójnej ładownicy mieścił się jeden, a w pojedynczej żaden. Edited September 19, 2011 by sledz Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Czy obsada lufy (element do którego jest przymocowany chwyt przedni i dźwigienka do rozkładania) jest wymienny miedzy chińskimi JG a CA? Konkretnie chciał bym wsadzić chińska obsadkę na AUGa CA. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts