GYVER. Posted August 8, 2011 Author Report Share Posted August 8, 2011 (edited) Pytanie natury technicznej, czemu jest 21+ ? Mniej małoletnich graczy większa szansa na lepszy klimat. Nie ma złotego środka bo niejeden 18-latek będzie się zachowywał lepiej niż 25-latek, ale statystycznie będzie lepiej. (niestety 18-latki w tych czasach to strasznie mało odpowiedzialni ludzie) *Choć dla stałych bywalców Nyskiego istnieje szansa na wyjątek Edited August 8, 2011 by GYVER. Link to post Share on other sites
GYVER. Posted August 10, 2011 Author Report Share Posted August 10, 2011 (edited) Impreza ma już dwóch fundatorów nagród Edited August 10, 2011 by GYVER. Link to post Share on other sites
GYVER. Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 Dla ścisłości istnieje prawdopodobieństwo przyjęcia poniżej 21+ ale o tym głównie decyduje stylizacja. Mechanika gry pojawi się na forum w ciągu 2 tygodni ( Dla bywalców Nyskiego - Będzie podobna, trochę uproszczona, ale za to dojdzie więcej leków, apteczek itp) Sporo rzeczy będzie do kupienia za walutę zlotową w barze. Baza wojska będzie mega wypasioną lokacją ( pod względem rekwizytów, wystroju jak i obsługi :biggrin: ) Baza naukowców też będzie jedyną w swoim rodzaju (załoga już obsadzona) Chętnych na NPC proszę o przyspieszenie działań ( w zasadzie już większość obsadzona, ale jeśli ktoś ma jakiś dobry pomysł pisać) Link to post Share on other sites
kacxd Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 oo, apteczki.. kręcisz coraz bardziej tematem Gyver. xD Oby tylko wojskowi nie mieli całkiem fortecy bo nam spuszczą manto zdrowe... choociaż.. może w końcu się przyda jakaś karna ekspedycja wojska w głąb Zony.. xD Link to post Share on other sites
GYVER. Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 oo, apteczki.. kręcisz coraz bardziej tematem Gyver. xD Oby tylko wojskowi nie mieli całkiem fortecy bo nam spuszczą manto zdrowe... choociaż.. może w końcu się przyda jakaś karna ekspedycja wojska w głąb Zony.. xD No dobra niech stracę: będą 3 rodzaje apteczek i 8 rodzajów leków. Zaciekawieni? Link to post Share on other sites
Yessabel Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Będzie bałagan... I dobrze! :) Link to post Share on other sites
GYVER. Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 Będzie bałagan... I dobrze! :) Nikt nie powiedział że będzie łatwo :icon_twisted: Link to post Share on other sites
Yessabel Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Łatwo = nudno. Ambitnym trzeba być. :) Link to post Share on other sites
heavenly Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Yessabel - chyba płoszysz innych stalkerów - coś mało chętnych. Nie bać się, impreza kroi się po prostu świetna - trzeba być!!! Zapisywać się i wpadać. Armia już na Was czeka... Link to post Share on other sites
Yessabel Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Stalkerzy zapraszają w swoje szeregi! Link to post Share on other sites
kacxd Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Czekamy, Kozaka chłodzimy i zbieramy się na pochód 'ku Zonu ' ! Link to post Share on other sites
Sil43 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Ja się chyba skuszę polatać trochę jako mutek, więc za wszelki możliwy surprise buttsekz z zaskoczenia od razu przepraszam, lubię się kitrać i niczym snork naskakiwać na ofiarę... Co mi szkodzi nazbierać kulek :D A trochę zabawy bez klamki mi nie zaszkodzi. Więc do zobaczenia na stalkerze ;] Link to post Share on other sites
heavenly Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Nadal mamy wyraźny niedobór stalkerów, a tu do końca zapisów zostały 2 tygodnie. Do dzieła zatem panie i panowie. Wpisywać się i uczyć rosyjskiego;-) Link to post Share on other sites
kacxd Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 (edited) Tak toczno :D Ruskij 'est w pariadku XD Paszli, ku zonu, wpieriood! Edited August 14, 2011 by kacxd Link to post Share on other sites
artur52kh Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Stalkerzy przybywajcie do Strefy. Czekają tu na was bogactwo i sława. :wink: (i wojsko) Link to post Share on other sites
GZ Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Z wojskiem zawsze się idzie dogadać, oczywiście odpowiednią ilością Kozaka :biggrin: Link to post Share on other sites
Memoris Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Sądzę że sporo uczestników z zapisaniem czekać będzie na wrzesień - w końcu nie wiadomo, jak się wyląduje z zaliczeniami i czy w październiku nie trzeba będzie dziekanów nękać :D Link to post Share on other sites
GYVER. Posted August 18, 2011 Author Report Share Posted August 18, 2011 Sądzę że sporo uczestników z zapisaniem czekać będzie na wrzesień - w końcu nie wiadomo, jak się wyląduje z zaliczeniami i czy w październiku nie trzeba będzie dziekanów nękać :D A zapisy do końca sierpnia.. POSZUKUJĘ MUTANTÓW Kontrolera i Pijawkę Link to post Share on other sites
kacxd Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 hi hi ^^ przydałoby się takie objezdne zoo : Mutanta- wynajmę. xD Link to post Share on other sites
GYVER. Posted August 20, 2011 Author Report Share Posted August 20, 2011 hi hi ^^ przydałoby się takie objezdne zoo : Mutanta- wynajmę. xD Oj przydałoby się, bo prawdopodobnie właśnie w/w mutków nie będzie a pech chciał że są dość potrzebni Link to post Share on other sites
kacxd Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 To trochę moja wina, poprzekonywałem mutki żeby pojechały ze mną zwiedzać zonę, nie zjadać ludzi... pardon.. A jak Świrek i reszta mutów z Nysy ? Link to post Share on other sites
Sil43 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 No ja mam tylko kompletny strój Snorka, maska przerobiona nieco, szczęka jest dorobiona, szkła plastikowe i musze tylko skończyć robić plecy, bo zostawiłem to tylko z doszytym kręgosłupem i lekko zabazgrane silikonem czerwonym. Na pijawkę sporo roboty by było, niby da radę spróbować zrobić taki strój, cały wrzesień by był, ale trochę z funduszem ciężko, no i znikać się muszę nauczyć - teoretycznie dałoby radę podjąć tego, ale tu musiałbym iść w koszty trochę. Bo teraz nic a nic nie mam, poza kombinezonem czarnym w domu.Duuużo szycia... Link to post Share on other sites
GYVER. Posted August 22, 2011 Author Report Share Posted August 22, 2011 (edited) No ja mam tylko kompletny strój Snorka, maska przerobiona nieco, szczęka jest dorobiona, szkła plastikowe i musze tylko skończyć robić plecy, bo zostawiłem to tylko z doszytym kręgosłupem i lekko zabazgrane silikonem czerwonym. Na pijawkę sporo roboty by było, niby da radę spróbować zrobić taki strój, cały wrzesień by był, ale trochę z funduszem ciężko, no i znikać się muszę nauczyć - teoretycznie dałoby radę podjąć tego, ale tu musiałbym iść w koszty trochę. Bo teraz nic a nic nie mam, poza kombinezonem czarnym w domu.Duuużo szycia... Pomyślimy i będziemy w kontakcie Na chwilę obecną mamy 2x snork 1x pilot 1x kevlar i czekam na odpowiedź od 4 osobowej ekipy mutków. Impreza pozyskała kolejnych sponsorów, na chwilę obecną są to Sponsorzy Edited August 22, 2011 by GYVER. Link to post Share on other sites
Yessabel Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Fajne będą mutki. :) Link to post Share on other sites
kacxd Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 (edited) Impreza naprawdę nabiera rozpędu.. xD obawiam się tylko troszkę o liczebność.. ale i tak jest mrrr ^^ Edited August 22, 2011 by kacxd Link to post Share on other sites
Recommended Posts