gibson95 Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 No te nasze ważą 0.20g , jakie się skończą to kupimy te o.25g . No już widzę ten dzyndzel, dzięki wiciok pomogłeś mi bardzo ;) Link to post Share on other sites
MisiekEBR17 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Jeżeli ktos by chcial to mam taką samą strzelbę do tego 5 shelów za 100zł. Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 To wystaw w komisie Link to post Share on other sites
szmerglu Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Przed zaddawaniem kolejnych tego typu pytań zachęcam do korzystania z szukajki forumowej. Na większość zadanych przez Ciebie pytań od dawna są gotowe odpowiedzi, wystarczy poszukać i nie czekać na łaskę innych. Link to post Share on other sites
gibson95 Posted June 29, 2011 Author Report Share Posted June 29, 2011 Siema.Właśnie mi przyszedł ten MOSSBERG I jest czadowy.Ma tylko kilka nie dociągnięć. np.klapka czasami przy ładowaniu się otwiera, ale może to byś też moje nie umiejętne wkładanie magów. I ta ładownica na shelle, kurna jeden otwór był luźny i przez to zgubiłem jeden magazynek. Co zrobić żeby były ciaśniejsze te otwory, oprócz prucia i szycia na nowo ? Dzięki za wszystko i Pzdr ;) Jakiz to MOSSBERG drogi gibsonie Arend Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Remington gościu, a nie mossberg. Pruć nie musisz, przeszyj tą dziurkę jeszcze raz, tylko trochę ciaśniej. Link to post Share on other sites
gibson95 Posted June 29, 2011 Author Report Share Posted June 29, 2011 No spróbuje ;) nie ma ktoś jednego shella na sprzedaż ? Pzdr Link to post Share on other sites
arend Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: zejście tematu na mocno boczne toryJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts