69BocheN69 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Witam mam pytania co do repliki BOYI RK-02 :D Moje pytania mogą być oczywiste ale "kto pyta nie błądzi" :P 1.Czy w tym modelu jest jaskółczy ogon. 2.Czy GB jest metalowe. 3.Warto go kupić, czy lepsza CM 0.31 za 400zł. Kluczowe pytanie: Czy da się zamontować kolimator albo lunetę bez nawierceń? To na tyle :D Proszę o szybkie odpowiedzi i dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 1. Tak. 2. Tak. 3. Warto. Kluczowe pytanie: Da się, ale musisz dokupić to http://www.jarmix-militaria.pl/images/products/big/Szyna-RIS-AK-Top-Rail-20mm.3873.jpg Quote Link to post Share on other sites
69BocheN69 Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 Dzięki :D Myślę że uzbieram kasę :D i się nacieszę tym pięknym karabinkiem :] Tylko jestem ciekaw na jakiej zasadzie mocuje się tą szynę do jaskółki :D Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 RK-02 a 0.31 to jak niebo a ziemia. RK jest miodny z zewnątrz, po prostu cudo, a i GB nic nie można zarzucić, przynajmniej ja nigdy nie spotkałem się z awarią na terenie lokalnym. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Dzięki :D Myślę że uzbieram kasę :D i się nacieszę tym pięknym karabinkiem :] Tylko jestem ciekaw na jakiej zasadzie mocuje się tą szynę do jaskółki :D Wersja w drewnie jest niczego sobie. Musisz najpierw wyregulować tą część aby weszła na szynę, potem wsuwasz i przekręcasz metalowy pręcik. Jakieś 5 min zabawy. Quote Link to post Share on other sites
69BocheN69 Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 No to teraz zbieram kasę :D Przez wakacje coś może zarobie i malina!!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts