Fearie Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Zapraszam do kolejnego grupowego zamówienia z Redwolfairsoft.com czekam na chętnych do 8.07 lub do czasu gdy zbiorę 6 osób. Pokrótce zasady: 1. Wysyłacie do mnie maila zatytułowanego "Redwolf Czerwiec - [twój nick]". W mailu powinny się znajdowć linki do przedmiotów którymi jesteś zainteresowany oraz wszelkie pytania. 2. Odsyłam przybliżoną wycenę. 3. Podejmujesz decyzję czy wchodzisz w ten interes czy nie i powiadamiacie mnie o tym. W mailu z decyzją prosiłbym o umieszczenie numeru telefonu. 4. Czekam na zamknięcie listy, wysyłam dokładne wyceny i oczekuję na pieniążki (proszę nie robić przelewów na poczcie i innych takich instytucjach bo idą one 100lat, ja mam konto w PKO i najszybciej jest oczywiście z PKO do PKO). 5. Cenę przedmiotu liczymy ze wzoru: (cena przedmiotu + koszt przesyłki)*1,039*1,23 = cena w dolarach. 1,039 to stawka celna a 1,23 to VAT 6. Formą wysyłki jest poczta lotnicza. 7. Dodatkowym kosztem jest koszt przelewu - 120PLN - dzielony na ilość zamawiających. Mój email: fearie@gmail.com pozdrawiam p.s. Proszę o pisanie maili a nie wiadomości na forum gdyż maila monitoruje codziennie a forum nie. Link to post Share on other sites
Fearie Posted July 1, 2011 Author Report Share Posted July 1, 2011 Szukam jeszcze 2. osób. Link to post Share on other sites
Fearie Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 Mała zmiana. Poszukuję 3 osób. Link to post Share on other sites
Scrach Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Ja na pewno dojdę. Dziś napiszę wieczorem maila z zamówieniem. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Fearie Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 Poszukuję jeszcze jednej osoby. Link to post Share on other sites
Fearie Posted July 8, 2011 Author Report Share Posted July 8, 2011 NAdal można się zgłaszać. Szukam ciągle jednej osoby. Link to post Share on other sites
Fearie Posted July 9, 2011 Author Report Share Posted July 9, 2011 Ciągle szukam 1. osoby. Link to post Share on other sites
Fearie Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 Zamówienie już poszło. pozdrawiam Link to post Share on other sites
Yuri Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum". Link to post Share on other sites
Recommended Posts