filoz533 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Osobiście słyszałem, że nieźle chronią twarz. Co w na ten temat sądzicie? Link to post Share on other sites
Mortis Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 W zimę ok... latem nie próbuj... utopisz się. Link to post Share on other sites
Ghost15 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Sam mam taka maske i zdarzylo sie tak że dostalem w twarz,troche zlagodzila ból,ale fakt w lato tragedia. ;] Link to post Share on other sites
SK8 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Nie warto, używałem przez jakiś czas, potem zrezygnowałem. Nie dość, że okulary/gogle parują jak głupie to i tak taka maska nie zapewnia odpowiedniej ochrony. Link to post Share on other sites
falisz89 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Używałem, coś tam daje, ale więcej potu niż ochrony:) Teraz używam cienkiej bawełnianej kominiarki. Znacznie lepiej niż z gołą twarzą, i znacznie chłodniej niż w neoprenie. No, i gogle nie parują:) Link to post Share on other sites
filoz533 Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 Raczej maskę neoprenowa można stosować ze ,, zdjęta, czyli zwisa na szyi i tylko jak jest akcja zakładać. . Link to post Share on other sites
szmerglu Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Nie warto, ewentualnie na zimęJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts