Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jaka replika do 700-800 zł ?

Recommended Posts

Po prostu ta broń jest bardziej wytrzymała niż jakaś replika za 700 zł.

Co ty za głupoty opowiadasz. Serie CM od 040 w górę biją na głowę wyglądem, realizmem i wytrzymałością 028. Tylko kosztują odpowiednio więcej.

Ja bym rozważał 2 repliki: kałach Cymy od 040 w górę lub G36C Cymy.

Z replik rzadziej spotykanych (bo chyba takiej szukasz), a całkiem przyzwoitych masz:

Galil Cybergun (bardzo fajna giwera, tylko lekko przeszacowana), FAMAS Cybergun, Sig 550 i 552 JG, AUG JG, G3 i G3 SAS JG. Wszystkie one mają jednak słabsze osiągi niż repliki Cymy.

Jak interesuje cię coś naprawdę oryginalnego, dozbieraj do 1300 zł i wtedy masz duży wybór.

Edited by rokatanski

W takim razie dziękuje za rady ;) Na pewno coś wybiorę :) .

I wcale nie można mieć zarzutów do Kolegi Lolo10, ponieważ, wiem że to dobra replika. Także posiadam replikę CM028 i nie mam żadnych skarg. Tylko chciał bym właśnie coś innego i jak inny kolega wspomniał chodzi mi też o wygląd :) Dlatego nie chcę już M4 czy moze AK ! ;) Wszystkim dziękuje za pomoc !

Pozdrawiam ! ;)

Edited by Warkary

Jak masz trochę czasu i chęci, uzbieraj/wysęp 200 zł i kup Siga - http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_121&products_id=1528

Naprawdę dobry i do tego nie znajdziesz takiego drugiego na strzelance. Firma też przyzwoita.

Natomiast ... jak nie chcesz to możesz kupić G36C albo MP5 Cymy, też sprawują się dobrze, z tym, że gieta ma plastikowy korpus, który i tak łatwo nie zepsuć.