chrislacorunna Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 (edited) Ostatnio mam taki fetysz aby pobiegać sobie z dwoma gazowymi pistoletami, ale nie jako z boczniakami, lecz jako bronią główną. Znacznie zwiększy to mobilność, a także będzie sporo odmianą dla mnie ( Biegam z ponad metrową M14'stką ). Ewentualnie będę nosił 14'stkę na plecach, a pistolety w rękach, więc przy bardziej statycznej walce postrzelam z długiej broni. I teraz mam pytanka dwa: Pierwsze: czy beretty STTI ( wiem że był o tym temat, aczkolwiek wystarczy odpowiedziec tak lub nie ) dają radę, nie muszą być bardzo dobre, wystarczy mi zasięg skuteczny na 20m i jako taka niezawodność. I drugie: Czy jest w ogóle sens biegać z dwoma pistoletami? Wiadomo że pewnie lepszą alternatywą dla mnie byłoby kupienie krótkiej mp5'tki, ale jak wyżej napisałem mam ochotę pochodzić z dwoma boczniakami.] PS. czy jest możliwy tuning gaziaków? Nie chodzi mi o jakies wielkie moce, tylko o to że gdy będę używał dwóch klamek jako broni głównej to przydałoby się to 340 fps. Edited July 5, 2011 by chrislacorunna Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 (edited) Magazynki na CO2 i masz 350fps. Sam pomysł IMO lekko bez sensu. //Poszukaj sobie znaczenia słowa "fetysz". Edited July 5, 2011 by wiciok Link to post Share on other sites
Limaxu Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 To poczekaj aż Ci ochota przejdzie i kup mp5k. Link to post Share on other sites
Recommended Posts