gulka335 Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Witam Zastanawiam się czy wybrać RK-03 kub RK-06 i co wy w ogóle myślicie o tych replikach. Czy może wybrać jakaś inna w tym marginesie pieniężnym(czyli ok. 600pln) Jak dla mnie lepsza wydaje się Rk-06 poniewiaz ma drewniana kolbe. Czekam na pomoc. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 (edited) Te repliki mają takie same bebechy,więc weź to co ci się bardziej podoba. Rk06 nie ma baterii large tylko stick,czyli pod deklem. Na twoim miejscu poczekałbym na dostawę cm048m Edited July 15, 2011 by hokager Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 A ja bym wybrał na Twoim miejscu jednak RK-06. Może ma mniej pancerny gearbox od Cymy, ale za to nie będzie Ci lufa latać i kolba nie odpadnie. W fabryce Cymy mają chyba jakąś beznadziejną nitownicę. Quote Link to post Share on other sites
gulka335 Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Dobrze mam 2 odpowiedzi, ale czekam na więcej rad. :icon_biggrin: A i chce replike AK Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 (edited) A jaką radę chcesz jeszcze? Milion tematów o Boyi - i wszyscy mówią, że są ok. Bebechy mają te same, więc bierz co ci się podoba. Ja brałbym RK 06, moim zdaniem jest lepiej wyważony. Edited July 15, 2011 by rokatanski Quote Link to post Share on other sites
Kaszub Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Sam posiadam RK-03 replika ładna, nic się nie kołysze nic nie lata. Mam ją już 2 lata i prócz złamanego zatrzasku od kolby nie stało mi się nic wystarczą regularne przeglądy. Rk03 ma sticka także pod deklem :) Jak już koledzy wspomnieli środek ten sam więc wybierz to co Ci bardziej odpowiada stała drewniana kolba czy metalowa składana. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts