eNdo Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Przerywacz jest bardzo luźny, przez to nie da się ustawić porządnie trybów ognia. Jak mogę go usztywnić/dokręcić tak, aby nie rozkręcać gearboxa? Już raz się męczyłem ze składaniem gb, nie chcę tego robić. Link to post Share on other sites
white_pl Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Przerywacz czy selektor ? Na przerywacz możesz dać podkładki które go mocniej docisną. Na selektor jeśli jest luźny możesz odkręcić i przykręcić z powrotem wcześniej nakładając na gwint klej do śrub lub lakier do paznokci. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
eNdo Posted July 17, 2011 Author Report Share Posted July 17, 2011 No właśnie przerywacz. Ale gdzie mam dać te podkładki dokładnie? Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 wykręcasz śrubkę od przerywacza dajesz podkładkę, przykręcasz z powrotem śrubkę. Będzie mocniej dokręcony, ale też musi mieć troche luzu żeby spełniał swoją funkcję. Link to post Share on other sites
Recommended Posts