bunio116 Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 wystąpił mały problemik w mojej replice. Tkwi on w w komorze bowiem za każdym razem jak próbuje strzelać kula zacina mi się próbowałem regulować hup-up (być może za mocno podkręcony) nic z tego dalej występuje problem sprawdzałem na wszystkich 7 magazynkach również nic nie dało już nie wiem co mam robić proszę o radę Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Nowa gumka albo inne kulki. Quote Link to post Share on other sites
bunio116 Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 ani jedno ani drugie nic nie dało Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Zobacz czy czasem w komorze nie masz żadnego wystającego kawałeczka metalu, który nie został usunięty przy wyprodukowaniu komory. Miałem tak w komorze HU od eMki BOYA. W Miejscu gdzie jest dystanser usadowił się kawałeczek metalu o wielkości około 1,5mm i kulki się na tym zatrzymywały. Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
bunio116 Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 problem w tym że wcześniej wszystko grało jak trzeba niczego nie zmieniałem prócz akumulatora tydzien temu grało jak trzeba teraz wystąpił problem Quote Link to post Share on other sites
henno Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 (edited) A jakie używasz kulki? Czy kulki PJ czy markowe kulki. Akumulatorek jaki firmy i ile volt i ile amper Edited July 19, 2011 by Commando_Ghost Quote Link to post Share on other sites
bunio116 Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 używam kuleczek 0.28 G&G brown a akumulatorek 7,7 v lipo 15 C 1000 mAh Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 a moze dysza sie za malo cofa? Quote Link to post Share on other sites
bunio116 Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 właśnie usiadłem przed komputerem aby to napisać heh wyprzedziłem cię tak właśnie było z innego stocka dysze dołożyłem wcześniej a okazało sie iż była odrobinkę za długa włożyłem starą i śmiga dzięki wam wszystkim za pomoc i śle kwiaty :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Ogólne techniczne" do "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> AEG/EAG -> II klasa -> Problemy i serwis". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts