Karimata Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Witam Mam techniczny problem z moim Danem Wessonem 6' Nie wiem do końca czemu, ale po jakimś pół roku użytkowania bębenek zaczął się kręcić całkowicie luźno, mechanizm samonapinania działa bez zarzutu. Po prostu mając całkowicie załadowany rewolwer dalej mogę zakręcić bębenkiem bez problemu- wcześniej trzymał się sztywno. Dziękuję z góry za wszelaką pomoc! Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 może się odkręcił? Nie ma mnie w domu, by sprawdzić, czy rozkręcenie bębenka powoduje takie coś, ale - spróbuj skręcić bębenek. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Ogólne techniczne" do "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Gazowe -> Pistolety, rewolwery i pistolety maszynowe -> Problemy i serwis". Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Może Ci zdechła zapadka utrzymująca bęben w danej pozycji. Powinna być u dołu w szkielecie. Quote Link to post Share on other sites
Sroczy Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 A takie pytanko. Czy ktos mial taki problem ze cala przednia lufa zewnetrzna zaczeła sie delikatnie ruszac? Ona jest umieszczona pomiedzy dalsza czescia korpusu i trzymana na pina takiego waskiego ktorego przynajmniej w moim rewolwerze wypchac sie nie da. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts