Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kolimator do ak47 cm028

Recommended Posts

Oba kolimatory to to samo, tylko w innej obudowie, poza tym jakbyś sam pomyślał, to byś skorzystał z googli, możesz sobie zobaczyć np. Beryla 96, na nim często montują eotechy, a karabin sam w sobie jest trochę podobny do kałaszka. Tylko trochę dziwnie będzie wyglądał drewniany ak z eotechem, ale to już twoja sprawa...

Oba kolimatory to to samo, tylko w innej obudowie, poza tym jakbyś sam pomyślał, to byś skorzystał z googli, możesz sobie zobaczyć np. Beryla 96, na nim często montują eotechy, a karabin sam w sobie jest trochę podobny do kałaszka. Tylko trochę dziwnie będzie wyglądał drewniany ak z eotechem, ale to już twoja sprawa...

cm028 b nie jest w drewnie !!

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://samus.uw.hu/cm028b_elemei/CYMAAKSTACTICAL_RESZLET3.jpg&imgrefurl=http://samus.uw.hu/cm028b.htm&usg=__YB-ltjYoBg9BCjNSHDGnCE0PUXk=&h=600&w=800&sz=51&hl=pl&start=0&sig2=XmDp1loS6M7yYHcIyE87pg&zoom=1&tbnid=vCV5Btmun0yCwM:&tbnh=134&tbnw=211&ei=gJ8mTqD-MIiE-wbmt_XLCw&prev=/search%3Fq%3Dcm%2B028%2Bb%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DFL9%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D885%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=311&page=1&ndsp=26&ved=1t:429,r:13,s:0&tx=119&ty=35

Oba celowniki z technicznego punktu widzenia są tym samym, różnią się jedynie źródłem zasilania (rodzajem baterii). Kolimator do takiej repliki rzeczywiście nie jest najlepszym pomysłem, ale jeżeli chcesz to bierz. Przyzwoite EOTech można dostać już w granicach 180zł.

Oba celowniki z technicznego punktu widzenia są tym samym, różnią się jedynie źródłem zasilania (rodzajem baterii). Kolimator do takiej repliki rzeczywiście nie jest najlepszym pomysłem, ale jeżeli chcesz to bierz. Przyzwoite EOTech można dostać już w granicach 180zł.

Chyba chodziło ci o chińskie. :biggrin:

Kamir zastanów się dasz 200 zł na koli do repliki, która jest warta 300 zł ...

Na twoim miejscu sprzedałbym tą twoją cymkę i kupił cm048

Oczywiście wiem,że trzeba będzie jeszcze dołożyć z 200 zł .

u mni może dorwać koli za około stówkę, więc dużo musiałby do cm.048 dołożyć. ;p

najpierw radziłbym ci pożyczyć eotecha od kolegi na strzelance ( jeśli oczywiście masz taką możliwość) i zobaczyć czy bedzie ci on odpowiadać. Ten koli ma taki specyficzny celownik, że przy zamontowaniu nad rurą gozowa może być słabo widoczny/wyraźny. Ja mam eotecha na moim AKM'ie na montażu przy oczku i mi jest git ale nim dalej tym celownik, który jest kołem z taką przerywaną kreską od środka w dół, ale nim dalej się go ustawi to sie coraz większe robi.