MariushK Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) NS y- można załatwić to nie jest problem . Tylko koszty transportu . Mozna zbudować co sie chce . Ale koszty gwoździ worków . Olejów paliwa . I kto tego będzie pilnował kto złoży itp . Metal ilu było ogarniętych ludzi ??? Obejrzyj fotki . A ja nie będę się podkładał za 3 namioty po 4000 pln . Można zrobić cuda kładki dla dzieci itp tory przeszkód ale to kosztuje . Pracę i troche innego . Chyba , że powołamy ekipę 20 osób w super zamkniętym obozie . Datki od ludzi pokryją koszty na 100 % to wiem . Ale sami zaufani ludzie . Lista identyfikatory itp . Myślę , że z Wójtem dogadać się idzie materiał na budowę pod obóz nam rzucą . Pomyślcie sami to jeden dzień sobota , żeby być na 100 % dla ludzi od 10 do 20 max . Myślę , że można i sponsorów załatwić na choć kulki . Ale nie może to być że ktoś zrobi , ktoś dopilnuje , ktoś przywiezie .... Potrzeba max 20 osób i robimy AREA 51 i koniec . Edited May 24, 2012 by MariushK Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Witam ! Mam wielką prośbę ktoś miał bandolierę z epoki Wietnam proszę o wrzucenie zdjęć lub kontakt na pw . Link to post Share on other sites
mikunda Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Rudy i SeBa mieli, dam im znać, bo mogą nie zauważyć, że ktoś prosi :) Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Bardzo proszę kolegę , który strzelał z mojego MP7 Tokyo Marui i bardzo chciał je posiadać o kontakt . Gdyż zostałem zarażony bakterią NAM i informuję , że MP7 plus magi kabura i inne jest na sprzedaż. Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Kto posiada zdjęcia z mojego "leżakowania" ? Chciałbym mieć pamiątkę :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Recommended Posts