Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ak47 Cyma028, Ochrona twarzy.

Recommended Posts

Witam zastanawiam sie na kupnem Ak47 cyma028. Jaki sklep wybrac ? Taiwangun czy raczej gunfire ? Ktory sklep wedlug Was jest lepszy ?

I zastanawiam sie na kupnem maski oto ona : http://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_gogle_okulary/gogle_wraz_z_maska-black_a_c_m-1748.html. Czy ta maska bedzie wystarczajaca do replik 400 fps ?

Edited by malyypl

Ja bym kupił tam, gdzie jest taniej.

Przy czym, jeśli chodzi o Taiwangun - plusem jest chyba zawsze błyskawiczny kontakt i wysyłka towaru.

Odnośnie maski - odpuść ją sobie. Jestem jedną z tych osób, które z jej powodu dostały odłamkiem kulki w oko. Na szczęście nic groźnego mi się nie stało, choć parę milimetrów bliżej źrenicy i mogłoby być różnie.

A strzelasz się w lesie czy w budynkach? Jeśli w lesie, to przeważnie wystarcza trzymać zamknięte usta i jakaś kominiarka/arafatka i uchronisz zęby. Jeśli w budynkach, to wiele osób używa masek siatkowych na dolną część twarzy:

http://gunfire.pl/search.php?node=436&counter=0

Ja również, aczkolwiek tego modelu, który ja używam już nie ma.

swoją drogą - brał ktoś te maski z GF? Mój kumpel kupił jedną, bo zaciekawiła go cena, jednak okazało się, że nie jest to TMC, tylko ta sama maska, jaką sprzedają na TG (siatka chyba z gumy albo miedzi, od patrzenia się gnie :P). Nie wiem, czy po prostu jedna partia im taka przyszła, czy GF podchodzi do producenta dosyć swobodnie, więc jeśli ktoś inny od nich brał - dajcie info. ;)

To że masz 15 lat nie przeszkadza wcale w zapoznaniem się tematami innych działów na Forum. Temat maski ochronnej był poruszany tyle razy że wątpia mi do gardła podbija jak czytam kolejne takie pytania.

Tyle tytułem czepliwości.

A tytułem ochrony oczu i ryjka to też poczytaj fora a dowiesz się jakie ATESTOWANE okularki czy gogle kupić, a nie chińską tandetę. Drugą sprawą jest to ze na ochronie oczu się nie oszczędza. Jeżeli chcesz się cieszyć widokiem świata kup PORZĄDNĄ I ATESTOWANĄ ochronę. Jaką to już twoje zadanie domowe z czytania ze zrozumieniem

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...