pidzejfat Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Może zastosować gumki o różnych wysokościach jak w magazynkach Prowin'a? Może znajdziesz pasujące? Ewentualnie zrobić coś (podłożyć) pod tą gumkę aby była wyżej i lepiej dociskała do suwadła. Sprawdź czy np wymiana samego magazine catcha nie pomoże, może jest zużyty lub zbyt nisko położony? Quote Link to post Share on other sites
dybo Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Witam, Panowie, w jednym z moich magów dostrzegłem mały problem- uszczelka pomiędzy kapsułą co2 a przebijakiem kapsuły jest naderwana na "kołnierzu". Czy ktoś wie czym można ją zastąpić, bądź ma możliwość dorobienia takiej gumki? Tudzież odsprzedania jeśli ma ktoś maga jako dawcę części? Quote Link to post Share on other sites
ajgor_aa Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 (edited) www.oring.pl sklep u mnie, za parę złotych dorobią każdą uszczelkę silikonową... Musiałbyś byś się do nich odezwać czy by Ci zrobili na zamówienie. Ja płaciłem chyba 10 zł za 40 uszczelek :icon_biggrin: Edited April 15, 2013 by ajgor_aa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts