Wilk7670 Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Witam. Chciałbym sie dowiedzieć jakie firmy są najlepsze a jakie najgorsze przy zakupie glock-a (w granicy do 400-450 zł). Z góry dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Najgorsza pewnie Army, najlepsza TM, ale pierwszy jest poniżej Twojego limitu, drugi powyżej, więc się nimi nie przejmuj. ;p Quote Link to post Share on other sites
majkiki Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Ja nie narzekam na army ;) Jeżeli nie będziesz działał TYLKO na glocku to army jako przyboczna do używania w ostateczności jest w sam raz. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Przyboczna to jest gwardia :) Quote Link to post Share on other sites
kkm Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Może coś od kwa? np. LINK Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Ja nie narzekam na army ;) Jeżeli nie będziesz działał TYLKO na glocku to army jako przyboczna do używania w ostateczności jest w sam raz. Znając życie ostateczność nigdy nie nadchodzi :happy: , jak kupisz army to będziesz się bał, żeby się nie zepsuło, a jak kupisz TM to będziesz się cieszył, że się nie psuje. Ewentualnie ten KWA, w sumie niedrogi. Edited July 26, 2011 by Traker Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Ale jak KWA się zużyje, to wywala zamek do tyłu :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Praktycznie każda replika z GBB, mojąca ruchomy element w bb-folowerze zostawia zamek z tyłu po ostatniej kulce, więc KWA nie jest jedyne. Quote Link to post Share on other sites
Wilk7670 Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 Jeśli znalazłem TEN SAM pistolet w innym sklepie (ta sama cena i ststystyki) to czy to coś zmienia ? Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Jeśli znalazłem TEN SAM pistolet w innym sklepie (ta sama cena i ststystyki) to czy to coś zmienia ? Nie rozumiem pytania. Zmienia sklep w jakim by się ewentualnie zamawiało. Edited July 26, 2011 by Aztek Quote Link to post Share on other sites
Wilk7670 Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 Jeśli znalazłem identyczny pistolet w 2 innych sklepach to czy pistolet może być inny Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Jeśli znalazłem identyczny pistolet w 2 innych sklepach to czy pistolet może być inny Nadal nie rozumiem, ale to pytanie poprawiło mi humor. :wink: Jeżeli są to dwa takie same pistolety, z takimi samymi parametrami, w takiej samej cenie to raczej nie ma między nimi różnicy. Edited July 26, 2011 by Aztek Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Praktycznie każda replika z GBB, mojąca ruchomy element w bb-folowerze zostawia zamek z tyłu po ostatniej kulce, więc KWA nie jest jedyne. Wiciokowi chodziło że zamek "odpada" od repliki. Byłem świadkiem takiego czegoś :D ubaw z kumpla był po pachy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts