ravage Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Witam, Sprawdzałem na innych magach :) dodam że niedawno a 3 tyg temu kupiłem nowe magi tej samej firmy ten sam model i jest to samo, a wcześniej na tych magach śmigało bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
ravage Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Mam do was pytanie, ktoś z was używał adaptera od ARES-A ? Ma ktoś z was jakieś zdanie na ten temat?? Podejrzewam że Arest jakościowo nie ustępuje CA lub TM więc myślę że powinien hulać jak trzeba zwłaszcza za 150zł :P Mimo wszystko jeśli ktoś miał z nim styczność proszę o opinię. Replika którą mam to CA, komora ProWin. Z góry dzięki za info. Quote Link to post Share on other sites
Eazys Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Podpinam się do pytania i jeszcze mam pytanie czy magazynki muszą być koniecznie z firmy ARES. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Działać ,działa , ale jest to lipne rozwiązanie.U mnie spadają fpsy na adapterze.Hicapy nie podają , najlepiej działają low-y. Quote Link to post Share on other sites
Eazys Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 No to fajnie bo właśnie ja o low-ach myślę. Dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
faj3r Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 To ja mam pytanie - który z Adapterów będzie w takim razie pasował do Cymy CM.011? Nie wiem jaki ona ma Hop-up Quote Link to post Share on other sites
pawlowski Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Znalazłem stary temat i może mi ktoś tutaj pomoże. Szukam adaptera magów m4 do g36 od boyi i nie mogę znaleźć. Jakieś wskazówki gdzie szukać? Ewentualnie jakiś link? Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted November 26, 2016 Report Share Posted November 26, 2016 Battleaxe :) pasuje tylko trzeba boki przypiłować. Quote Link to post Share on other sites
pawlowski Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Battleaxe :icon_smile: pasuje tylko trzeba boki przypiłować. Zamontowany. Trzeba było powiększyć jeden z otworów na PIN i zwęzić odrobinę element chowający się w replice. Podaje idealnie jednak przy zmianie magazynków zawsze 5 kulek leci na ziemię Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Powitał, ArmaTechowy adapter podjedzie do JG? Potrzebuję wersji z kapturkiem... http://www.asg.warszawa.pl/airsoft/magazynki/akcesoria-do-magazynkow/p,arma-tech-adapter-magazynkow-od-m4-do-g36-aea001,58159.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts