Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MP5 Galaxy szybkie zużycie baterii

Recommended Posts

Po pierwsze napisz czy masz stockowa batkę- jeżeli tak to jak najszybciej kup nową, ponieważ stockowa to chińskie badziewie- mi wytrzymywała gdzieś 2 hi-capy. Jeżeli masz dokupioną inną batkę to kolega wyżej napisał co może być nie tak.

Mnie w sklepie Spec Shop wymiana okablowania plus przeniesienie ich na tył wyniosła 85zl. Na kolbie zamontowałem sobie kieszeń na baterie, wygoda plus fakt, że do kieszeni wsadzę każdą baterię, oraz dociążenie tyłu- jak dla mnie lepiej leży w rękach. Sama w sobie replika bardzo wygodna, plus dobra batka= kosiarka w CQB.

Witam mam MP5 galaxy i mój problem polega na tym że bardzo szybko rozładowuje sie bateria już po jakiś 500 kulka kończy swój żywot a w innej replice wypluwa nawet 1500 kulek co może być tego przyczyną.

Pozdrawiam

Jeżeli replika była rozbierana a dokładniej GB to może być wina źle wypodkładkowanych zębatek (mogą trzeć o szkielet GB co zwiększa szybkość rozładowania baterii) jak i zbyt ciasne wypodkładkowanie (jak po skręceniu samego GB i zębatek nie możesz wykonać nawet jednego ich obrotu palcem).

• 3 weeks later...