michal34343 Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Witam mam MP5 galaxy i mój problem polega na tym że bardzo szybko rozładowuje sie bateria już po jakiś 500 kulka kończy swój żywot a w innej replice wypluwa nawet 1500 kulek co może być tego przyczyną. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
maciu Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Przeplone styki,szczotki na silniku do czyszczenia,okablowanie stawia za duży opór. Quote Link to post Share on other sites
Fush1 Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Po pierwsze napisz czy masz stockowa batkę- jeżeli tak to jak najszybciej kup nową, ponieważ stockowa to chińskie badziewie- mi wytrzymywała gdzieś 2 hi-capy. Jeżeli masz dokupioną inną batkę to kolega wyżej napisał co może być nie tak. Quote Link to post Share on other sites
michal34343 Posted August 1, 2011 Author Report Share Posted August 1, 2011 Batka nie jest stokowa. ile by kosztowała wymiana okablowania Quote Link to post Share on other sites
Fush1 Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Mnie w sklepie Spec Shop wymiana okablowania plus przeniesienie ich na tył wyniosła 85zl. Na kolbie zamontowałem sobie kieszeń na baterie, wygoda plus fakt, że do kieszeni wsadzę każdą baterię, oraz dociążenie tyłu- jak dla mnie lepiej leży w rękach. Sama w sobie replika bardzo wygodna, plus dobra batka= kosiarka w CQB. Quote Link to post Share on other sites
michal34343 Posted August 1, 2011 Author Report Share Posted August 1, 2011 nie no za 85 to nie ma sensu z nią robić bo tak za miesiąc bede kupował coś porządnego.Wielkie dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 w chimerze zrobią ci to za 25 zł http://chimeraasg.pl/Serwis-cabout-pol-10.html Quote Link to post Share on other sites
chris15939 Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Witam mam MP5 galaxy i mój problem polega na tym że bardzo szybko rozładowuje sie bateria już po jakiś 500 kulka kończy swój żywot a w innej replice wypluwa nawet 1500 kulek co może być tego przyczyną. Pozdrawiam Jeżeli replika była rozbierana a dokładniej GB to może być wina źle wypodkładkowanych zębatek (mogą trzeć o szkielet GB co zwiększa szybkość rozładowania baterii) jak i zbyt ciasne wypodkładkowanie (jak po skręceniu samego GB i zębatek nie możesz wykonać nawet jednego ich obrotu palcem). Quote Link to post Share on other sites
kamir0014 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Sprawdz czy silnik i zębatki się nie grzeją Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts