Shim Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Witam. Posiadam taką ładowarkę: http://www.taiwangun.com/akumulatory_i_ladowarki_ladowarki/ladowarka_rozladowywarka_procesorowa_do_akumulatorow_o_napieciu_od_2_4v_do_12v_mw-689.html (proszę mi nie mówić, że jest do niczego, bo aktualnie nie mam możliwości wymiany :P) I teraz nasuwa się moje pytanie: Czy taką ładowarką można by było ładować pakiety Li-Po? Czy jednak czegoś jej brakuje? Quote Link to post Share on other sites
piter51 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (edited) Brakuje jej możliwości ładowania LiPo. ,,Mikroprocesorowa ładowarka [MW] pozwala na ładowanie baterii NiCd i NiMH' Edited August 7, 2011 by piter51 Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (proszę mi nie mówić, że jest do niczego, bo aktualnie nie mam możliwości wymiany :P) Jest do niczego (jeśli chodzi o LiPo) :) Quote Link to post Share on other sites
Shim Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 Dzięki za odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
KubaK Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (proszę mi nie mówić, że jest do niczego, bo aktualnie nie mam możliwości wymiany :P) 40 zł + cena zasilacza jakiegoś ,chyba że się ma i można kupić esky-a 0851.Co prawda nie jest to jakiś "miszcz" ale u mnie się spisuje :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts