Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam,

W związku z tym, że chciałbym zacząć zabawę z ASG, szukam dla siebie Glock'a za około 200-250 zł. W tej cenie znalazłem CYMĘ. Opinie raczej pozytywnę jak na tą klasę cenową. Macie jakieś inne propozycje? Interesuje mnie pistolet, który ewentualnie jeśli dalej będę brnął w ASG, zostanie boczniakiem i po prostu zainwestuję w jakiś porządny sprzęt główny. Interesuje się Glockiem bo zwyczajnie podoba mi się wizualnie. Pozdrawiam.

Kup gaziaka

berette stti np.

Autor napisał czym się interesuje, napisał też w jakiej kwocie ma się zmieścić replika. Czy dla Ciebie Beretta za 8 dych spełnia podane przez autora kryteria (Glock z przedziału 200-250 zł)? Co znaczy "kup gaziaka"? Dlaczego? Następne posty tego typu polecą. /LgN

Edited by LogaN

Jeżeli koniecznie ma to być glock to w porządku, pomyśl tylko czy nie lepiej poszukać używanego ak cymy (cm.028). Za te 250 spokojnie można coś znaleźć i będzie to o wiele skuteczniejsze od biegania z glockiem, który na dłuższą metę nadaje się tylko do cqb.

edit. koledzy wyżej nie mówią poważnie oczywiście (a przynajmniej Dexterkrak ;] ). Gaziak to najgorsza broń jaką można kupić na początek.

Edited by vilan25

Przyłączam się do opinii o CM.028. Da znacznie więcej frajdy niż ten Glock. Jeśli natomiast nie jesteś w stanie wyłożyć więcej pieniędzy, to ten Glock na początek da radę (głównie w budynkach, niestety), a następnie powinien się dobrze sprawować jako replika boczna.

Kupno długiej używanej repliki raczej Ci odradzam, chyba że ze sprawdzonego źródła.

Z innych Glocków w tej cenie da się czasami znaleźć Glocki KSC/KWA, które uchodzą za niezłe repliki. Ale na początek lepiej elektryka wg mnie (choćby dlatego, że nie potrzeba do nich gazu).

Pozdrawiam.

Dokładnie jak napisał LogaN, na początek do zabawy w niedalekim dystansie(budynki itp.) a jeśli się wkręcę to dopiero jakiś porządniejszy karabin. Dzieki za odp. i czekam na ewentualne dalsze propozycje!:) Glock'i od TM jak dla mnie full wypas ale hajsu brak... i tak jak wspominałem szukam pistoletu, który ewentualnie posłuży mi jako broń boczna do póżniejszej zabawy.

Pozdrawiam

Jeśli chcesz replikę klocka to osobiście odradził bym KWA/KSC ponieważ mają tendencję do zdychania z czasem a o częsci zamienne dużo trudniej niż w przypadku glocków TM czy klonów TM. Zastanów się czy nie zainwestować w kopię glocka TM na przykład ARMY. Jakościowo nie jest może powalający ALE jakoś działa (no, nie tragicznie ale nie rewelacyjnie) a zawsze możesz wymienić jakąś część bo wybór jest przeogromny.