Plutonowy Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Organizuje zamówienie zbiorowe z http://shop.ehobbyasia.com/ Na listy z rzeczami czekam do 21 sierpnia włącznie. 22 rozsyłam wyceny wtedy też decydujecie ostatecznie czy warunki Wam odpowiadają. Kolejne kilka dni czekam na wpłaty i składam zamówienie. W wycenach uwzględniam przewidywane koszty celne oraz koszt wysyłki rzeczy już na terenie Polski. Zawsze staram się zminimalizować te dodatkowe opłaty i to jest dla mnie priorytetem i tym też kieruje się przy ewentualnym podziale zamówienia na większa liczbę paczek, a także przy wyborze transportu(kurier/air mail). Dlatego jeżeli bardziej zależy Ci na czasie niż na zaoszczędzeniu kilku złotych daj mi znać wcześniej. Listy oraz wszelkie pytania związane z zamówieniem wysyłajcie na MAILA! Mój mail: maker223@gmail.com W tytule wiadomości podawajcie nick + "ehobby zamówienie" Link to post Share on other sites
Plutonowy Posted August 22, 2011 Author Report Share Posted August 22, 2011 Wyceny rozesłane Link to post Share on other sites
Yuri Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum". Link to post Share on other sites
Recommended Posts