Dziobak95 Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Witam Mam proste pytanie. Czym różnią się magazynki w wersji Japan od magazynków w wersji Taiwan? Japanapan Taiwan Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Technicznie niczym, wizualnie japan mają oznaczenia glocka, to jest tak jak glock KSC i KWA, pierwszy ma oznaczenia drugi nie ma pozdro Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Starannością i jakością wykonania się różnią. I to czasami bardzo. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Jeżeli chodzi o glocka to nie spotkałem się z różnicami innymi niż te które wymieniłem wcześniej, te same zawory, szczęki, jedynie mogę powiedzieć że od KSC są jakby gładsze, co nie ma wpływu na nic. Możliwe że w innych modelach są zauważalne te różnice ale jeśli chodzi o KSC i KWA to raczej nie ma szans, zważając że to jedna i ta sama firma:) pozdro Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Magazynki te są identyczne, różnią się napisami i mogą różnić się fakturą tworzywa lub lakieru. MEchanicznie jeden pies Quote Link to post Share on other sites
Dziobak95 Posted September 12, 2011 Author Report Share Posted September 12, 2011 Właśnie doszedł do mnie mag do glocka KSC wersja Taiwan i znaczek glocka był zaklejony czymś w rodzaju papieru ściernego :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts