ckreage Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Witam, Po włożeniu Bore-up'a i mocniejszej sprężyny - M130, przyszła pora wymienić zębatki - chińskie CYMY straciły 2 zęby (zębatka tłokowa). Teraz pytanie brzmi jakie zębatki do mocniejszej sprężyny warto wsadzić? 1. Oczywiście najlepsze byłyby Prometheus czy Systema, ale czy warto wsadzać takie coś do chinola? 2. Nie lepszym wyborem byłoby wsadzenie czegoś tańszego? Pytanie tylko brzmi jakie nadałaby się do mocniejszych spreżyn? Może Ultimate? 3. Ma ktoś może link do strony z podkładkowaniem zębatek? Nie jestem całkowicie pewien czy robię to jak należy. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Siemka, ja ze swojej strony mogę polecić zębatki JG, cyma, i A&K. M130 wytrzymają spokojnie, u kumpla dają radę. Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 SHSy też są dobre Quote Link to post Share on other sites
chris15939 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 SHSy też są dobre Polecam SHS 18:1. Wytrzymały zacięcie na M130 nawet jak dusiłem na spust Ani tłok ani zębatki SHSa nie uległy uszkodzeniu. Używam je do dziś Quote Link to post Share on other sites
ckreage Posted August 21, 2011 Author Report Share Posted August 21, 2011 Tylko nie ma ich na taiwangunie. Są 18:1 Super Shooter. Czy te liczby znaczą, że do nich nie używa się tłoka o standardowej szerokości zębów? Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Nie, 18:1 to stockowe przełożenie. Mam te zębatki i puki co to padły 2 tłoki, a zębatki wyglądają prawie jak nowe. Jeżeli się nie mulą to SHS 18:1 są dostępne na Gunfire. Quote Link to post Share on other sites
chrislacorunna Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Ja polecam też SHS'y. (nie pamiętam dokładnie jakie) One wytrzymują nawet m140, a najdroższe z nich chodzą po 150zł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts