Yahalom Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Złożyłem zamówienie - nie wiedzieć czemu się zdublowało ( :blink: ). Zero potwierdzenia rejestracji, zero możliwości zmiany danych w profilu, zero potwierdzenia zamówienia ze strony sklepu (jest tylko mail z PP). No nic, wpłaciłem kasę Paypalem i czekam co dalej. Gdyby ktoś chciał podpowiedzieć czy to tak ma wyglądać, to chętnie poczytam :) Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Spokojnie ja już zamawiałem tak w kilku sklepach, dodajesz do koszyka, płacisz i czekasz:) wysyłają na adres z paypala i już. W sumie wygodne ale faktycznie jak pierwszy raz się zamawia to mały stres jest:) pozdro Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Heja Masz jeszcze te kopie blach wilcoxa? Czy w ciągu najbliższych :biggrin: ... 2 lat masz zamiar coś zamawiać z ToySoldiera? :cool: Jak będziesz brał jakieś fanty, to daj znać ;) Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Blachy jest skądś indziej - bo w TS jej chyba nawet w ofercie nie ma. Niedługo coś będę prawdopodobnie stamtąd brał - coś Ci trzeba? Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 O ofertę najlepiej pytać mailowo. Strona niby jest aktualizowana, ale sporo rzeczy schodzi zanim trafi na stronę. Brałem kilka rzeczy i dochodziły do mnie w przeciągu 1tygodnia. Można się targować :D Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Można się targować :D To fakt ;) A z gościem się całkiem przyjemnie gada :) Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Kevin spoko ziom. SCDTV ma na warsztacie kilka rzeczy od TS do zrecenzowania. Na pewno będzie wideo i pisana recenzja atrap granatów, spodni combat oraz repliki LBT 6094 slick. Oczywiście jeśli to możliwe porównamy z oryginałem :D Quote Link to post Share on other sites
Kuodek Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Gość super, powiedziałem że nie mam kasy bo nie obliczyłem kosztów podatku i cła a on nazajutrz oznajmił że może zniżyć cenę tak, abym ominął koszty podatku i cła. Czyli z kamizelki PACA która kosztowała 49 dolarów zapłacę mniej niż 30! i can declare the vest lower than $30. is it ok for you? Naprawdę gość wart polecenia! Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Obniży Ci koszt na fakturze, a nie faktycznie zrobi rabat... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 18, 2012 Author Report Share Posted March 18, 2012 (edited) Hah :hahaha: Szefie, tak po za tym ta PACA kosztuje z shippingiem do Polski 95$ :) Edited March 18, 2012 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Poproś o wysyłkę zwykłą paczką lotniczą. TS zwykł wysyłać ekspresem. Quote Link to post Share on other sites
figo79 Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Ja osobiście nie polecam, zapłaciłem za ekspres, dostaję tracking a tutaj niespodzianka ekonomiczną idzie. Żałosne po prostu. Napisałem maila ciekawe co odpiszą... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 Jeżeli masz konto na FB, to znajdź Kevina z tego sklepu i z nim pogadaj. Zawsze to szybciej i wygodniej niż czekać na kolejne emaile :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts