matro3244 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Witam, Chciałbym się zapytac czy tą replike warto kupic LINK jestem zielony wiec nie wiem. Słyszałem ,że CYMA robi dobre repliki AK-47. Z góry dzięki. :biggrin: [/size] Link to post Share on other sites
Stalker Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Witam, Przeczytaj cokolwiek na tym forum zanim zadasz kolejne pytanie. Z góry dzięki :D Link to post Share on other sites
gulka335 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 To chyba karabin najbardziej znany na forum. Tak tą replikę warto kupić, nawet za te pieniądze to cm028 to najlepsza replika dla zielonego. Link to post Share on other sites
arend Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Problemów ze wzrokiem nie mamy więc nie musisz używać powiększonej czcionki. Replikę kupic warto ale jeżeli nie jesteś jeszcze przekonany do tego sportu. Dane na temat tej repliki znajdziesz w dziale technicznym replik II klasy, a jeszcze szybciej używając szukajki. Jako że temat jes mocno udokumentowany na forum zamykam go. Miłej zabawy Arend. Link to post Share on other sites
Recommended Posts