TheWojtek Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Witam mam taki problem zakupiłem replikę AK 47 Beta Specnaz od JG, miał pęknięta kolbę podczas przesyłki lub, gdy rozpakowywałem replikę z "pokrowca*był taki ch.... nie będę się wyrażał* został uszkodzony w sposób taki że: pękła kolba na złączeniach i nie wiem co mam poczynić czy to jakoś złączyć, czy wywalić kolbę i dać baterię obok repliki wolę jednak jakoś poskładać. Czekam na wasze odpowiedzi Pozdro Vazza. Quote Link to post Share on other sites
Relight Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Zapodaj zdjęcia, na pewno się przydadzą, pomogą dać nam do myślenia :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Szczerze mówiąc ja wyrażam się jaśniej po skirmishu z Johnniem Walkerem... Quote Link to post Share on other sites
TheWojtek Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Fota Fota 2 Fota 3 Proszę bardzo :) Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Ja bym się pokusił o sklejenie tego jakimś mocnym klejem do plastiku, tak żeby już nie szło ściągnąć kolby, ale nie wiem czy będzie się długo trzymało Quote Link to post Share on other sites
TheWojtek Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 (edited) myślałem nad tym ale masz racje nie potrzyma długo :) Szczerze mówiąc ja wyrażam się jaśniej po skirmishu z Johnniem Walkerem... hę.. nie rozumiem :) Edited September 1, 2011 by TheWojtek Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Jeżeli jest to plastik to lutownica w rekę i jazda (sam kiedyś robiłem tak body od siga) poźniej dremlem wyrównać nadtopiony plastik, nałożyć szpachlę samochodową, wygładzić i pojmalować. Body mimo uderzenia o tory kolejowe nie rozpadlo się. A jeżeli metal to polecam klej B-Molecular Component. Quote Link to post Share on other sites
pampkin Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Skleić dobrym klejem do plastiku i dać duuużo tego kleju,przecież chyba się tą kolbą bić nie będziesz :) Quote Link to post Share on other sites
TheWojtek Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 to plastik chyba zrobię tak jak szymx1 piszesz albo kleju dużo najebie, poczekam jeszcze co inni napiszą i wybiorę któryś z pomysłów :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 A o przypomniało mi się do wzmocnienia między części pękniętego body dawałem cieńkie druciki miedziane. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts