kosteQ86 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Właśnie brakowało mi tego tytułu do porównania:) W DR2 wystarczyło 2 rzeczy skleić i już:) No można pięściami ale szanujmy przycisk myszki:) Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted September 9, 2011 Author Report Share Posted September 9, 2011 Ta gra bez co-op'a nie miałaby przyszłości, to wam mówię od razu :P Pomęczyłem ją sam przez pół godziny i samotna walka szybko się nudzi. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Mnie najbardziej bawi sytuacja gdy otoczony przez zerków wskakuję na maskę samochodu (mimo że stoję metr nad nimi nie są w stanie mi nic zrobić) i kopię po mordach wszystko co podbiegnie :P Podobna sytuacja ma miejsce gdy stanie się za ogrodzeniem z sznurka :P Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Powiem panowie tak - gra chaotyczna , na coopie bywają straszliwe lagi a i grafika nie zachwyca . Po 2 godzinach jak dla mnie : 3/5 Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Nie wiem dlaczego wy tak narzekacie, wczoraj wlaczylem i 5 godzin minelo nawet nie wiem kiedy. Ma ktos ochote na gre w coop? Quote Link to post Share on other sites
bender Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Gra się przyjemnie, a niektóre mody do broni są świetne. Irytujące jest to, że można przenosić tylko małe ilości amunicji, za to tona różnych śmieci zupełnie nie obciąża bohatera. Z błędów to spotkałem się z animacjami do coopa. Poza tym walcząc z niektórymi silniejszymi przeciwnikami zdarzało mi się, że po odejściu na 20 metrów nagle całe życie im wracało. Głupie jest też, że są ustalone miejsca respowania, tj. ginąc mogę się pojawić w miejscu gdzie jeszcze mnie nie było otoczony przez tłum zombi. @rain777 Mi się zdarzyło, że zrzuciły mnie z dachu auta. Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Mi tam gra się podoba, wreszcie coś ciekawego od czasu serii L4D oraz Dead Rising. W sumie można powiedzieć, że to tak jakby L4D i Dead Rising w jednym. Quote Link to post Share on other sites
bender Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Czy ktoś ma pomysł jak przejść końcówkę na singlu? PW jakby co, żeby nie spoilować. ;) Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Ile ci zajęło przejście do końca gry, że tak powiem? :) Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Bender końcówke na singlu czyli cow-walka z bossem czy gdzies wczeniej utknoles ? Quote Link to post Share on other sites
Tadeo Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Polecam oglądać: Dead Island - Rock & Rojo #1 W grę nie grałem jeszcze, ale jak na razie świetna! Quote Link to post Share on other sites
bender Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Ile ci zajęło przejście do końca gry, że tak powiem? :) W statystykach mam podane 25h. Czyli gra jak na obecne standardy nie za krótka. Bender końcówke na singlu czyli cow-walka z bossem czy gdzies wczeniej utknoles ? Tak, chodzi o ostatniego bossa. Siedzie sobie menda na podwyższeniu za murkiem i spuszcza watahy zombie. Jak tylko próbuję go ustrzelić, to dopada mnie zombie i zabija. -_- Podejrzewam, że w coopie to dwie osoby by na luzie strzelały, a dwie walczyły z zombie. A poza tym zabawny filmik: http://www.youtube.com/watch?v=hoLadZotBuE http://www.youtube.com/watch?v=mNMLq-JR94Y Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Też się tam na chwilę zatrzymałem. Biegnij za markerem na mini mapie i wlez na gore. ;) Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ile jest rozdziałów? Będę przynajmniej wiedział ile mi zostało grania:) Aha i tu pytanie do tych co przeszli grę, da się zdobyć wszystkie skille i na jakim lvl skończyliście grę? I to mnie jeszcze ciekawi, jaką zrobiliście lub zdobyliście najmocniejszą broń:) pozdr Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 34lvl. Nie odblokowałem wszystkiego. Rozdziałów 4. Aczkolwiek nie patrzyłbym na to bo pierwsze 3 są długie. Najmocniejszą miałem katanę coś koło 800+700 + jakiś mod. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 No to mi jeszcze trochę grania zostało, a w jakie umiejętności warto inwestować? Quote Link to post Share on other sites
bender Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ja najwięcej inwestowałem w drugie drzewko. Pierwsze może dla zabawy przy innej okazji sprawdzę. Są 4 akty i 18 rozdziałów. Ja zdobyłem też 30 któryś lvl. Grałem tą laską od nożów i dla niej najmocniejszą bronią jaką znalazłem była katana Zed's Demise(nawiązanie do Pulp Fiction ;D) w sumie na 4lvl i modzie zadawała koło 1,5k obrażeń. Do zdobycia w nagrodę w jednej misji pod koniec gry. Dla rapera podejrzewam, że można by jakiś mocny młot skombinować, ale obuchowe sprzedawałem zawsze. Quote Link to post Share on other sites
Fush1 Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Pograć można, parę dni zajęło mi jej przejście, ale bez ochów i achów. Dużo rzeczy niedopracowanych, gra przeznaczona chyba tylko do grania w multi- samemu nie ma takiej frajdy. Dla mnie za gatunek, zalążki klimatu, niektóre rozwiązania ocena: 8. Quote Link to post Share on other sites
bender Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Udało mi się ukończyć i teraz gram od nowa. Co trzeba zrobić, żeby odblokować w Extras takie rzeczy jak Kampania Rydera White? Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Wiecie gdzie moge pobrać demo owej gry? Ja mam problem detektywistyczno seksualny, czyli szukam szukam a tu ch*j Quote Link to post Share on other sites
bender Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 W sumie od dawna już nie robi się wersji demo gier. Czasem są otwarte beta testy, np. MoH czy BF3. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Czyli jestem zacofany, rozumiem, że beta testy także zamknięte? Nie chce gry we ciemno kupować. Quote Link to post Share on other sites
bender Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Akurat do Dead Island beta testów nie było. Jedyne co możesz zrobić to pograć u znajomego, pożyczyć od niego, kupić używaną, kupić nową. Są jeszcze inne metody, o których nie powinno się mówić, więc przemilczę. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Używaną? Z tego co wiem to w tych nowszych grach jest zasada 1 cd key na 1 gre, więc używaną bym chyba nic nie zdziałał. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Proste ściągnij pograj trochę i wyrzuć. Spodoba się kup nie wywal i zapomnij. Moim zdaniem producent sam sobie winien nie wypuszczając dema. A nie każdego stać na wywalenie 100zł żeby sobie sprawdzić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts