Uada Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 W tym samym miejscu chyba. Ja jej nie wykorzystałem. Tylko potrzebne są diamenty do tych czaszek. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Do złożenia ich, czy do " zrobienia z nich " broni ? Quote Link to post Share on other sites
Uada Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 (edited) Tzn, to jest chyba tak że ta czaszka zamienia się w projekt specjlany, i on wymaga diamentów. Edited November 13, 2011 by Uada Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 No tak, to fakt, ale zobacz na mojego Screena wyżej, tę czaszkę trzeba gdzieś umieścić ( jak na zdj ) żeby się zmieniła w projekt broni. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 (edited) Witam ponownie ( znów nie mogę edytować postów ) Biegając dziś z młotem po plaży znalazłem tę oto wskazówkę : http://desmond.imageshack.us/Himg834/scaled.php?server=834&filename=deadislandgame201111301.jpg&res=medium Myślę, że prowadzi ona do miejsca, gdzie można złożyć kolejną czaszkę. Ja osobiście, znalazłem pomarańczową, którą składa się w miejscu pokazanym w poprzednim poście. Uada znalazłeś niebieską, możesz mi jeszcze raz wytłumaczyć gdzie? Byłem w tym miejscu, o którym mówiłeś, przelazłem każde drzewo, każdy kąt i nic. Mógłbyś zrobić Screena? Może odkryjemy coś nowego :P OK mam, znalazłem. Wyszedłem nieco wyżej i oto efekty : Uada - Proszę Cię daj znać gdzie szukać niebieskiej czaszki. Edited November 30, 2011 by senkuPH Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts