Radzio Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Witam. Zapraszam do udziału w zamówieniu z WGC Shopu. http://www.wgcshop.com/ Zgłaszanie przedmiotów do wyceny do 20 września. Do 24 września wycena uzupełniająca. Wpłaty i dołączanie na wycenione przedmioty do 26 września. Spodziewany finisz w pierwszej połowie października. Poniżej zasady w skrócie: 1. Etap pierwszy to wycena zamówienia. 2. Zgłoszenia przedmiotów do wyceny przyjmuję na adres e-mail: saja.radek@gmail.com Można zgłaszać się na PW lub GG. 3. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Ceny zawierają: koszt przedmiotu + koszt wysyłki do Polski + cło +vat. 4. Po etapie wyceny można jeszcze zmieniać ilości sztuk w górę, w dół, lub zrezygnować z danego przedmiotu bądź w ogóle z zamówienia. 5. Wpłaty. 6. Wysyłam zamówienie. 7. Wraca do mnie lista, przedmiotów, które są dostępne i które nie są. Informuje o tym zamawiającego i podejmujemy decyzję co z tym problemem zrobić. 8. Paczka wychodzi ze sklepu, leci pocztą lotnicza, trafia do urzędy celnego, załatwiam papierki, paczka trafia do mnie. 9. Informuje o otrzymaniu paczki, umawiamy się na odbiór zamówionych przedmiotów. W razie pytań pisać do mnie: GG: 3556834 PW Mail: saja.radek@gmail.com Link to post Share on other sites
Yuri Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum". Link to post Share on other sites
Recommended Posts