xasistis Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Zamówienie ze sklepu RSOV: http://www.rsov.com Zgłoszenia na e-mail: xasistis@o2.pl, w temacie proszę wpisać RSOV. Procedura zamawiania jest następująca: 1. Wysyłasz do mnie na e-mail w którego treści znajdują się informacje: - odnośnik do artykułu (ewentualnie jego kod lub dokładna nazwa) - dodatkowe informacje takie jak kolor i ilość 2. Wstępnie szacuję ile kosztować będzie jego sprowadzenie. 3. Moment wyboru: komu odpowiada szacowanie - potwierdza; komu jest za dużo - również proszę o odpowiedź, żeby nie wstrzymywać pozostałych uczestników. 4. Listę artykułów osób, które potwierdziły wysyłam do sklepu, otrzymuję dokładną wycenę i wysyłam ją wam. 5. Czekam na wpłaty. 6. Realizujemy zamówienie. 7. Odbiór zabawek (Warszawa) lub wysyłka po kraju. Maile z odnośnikami proszę wysyłać do piątku - 16 września. Do niedzieli (18 września) wieczór chciałbym natomiast otrzymać od was potwierdzenia tak by w poniedziałek móc wysłać maila do sklepu. Inne informacje: - Nie zarabiam na tym. Korzystam z okazji do tańszej przesyłki przy większym zamówieniu tak samo jak wy. - Minimalna zniżka na produkty to 5%. Może być wyższa - zależy od tego ile sprzętu w sumie zamówimy. - Dlaczego wybrana przeze mnie rzecz kosztuje więcej niż jej cena w dolarach pomnożona prze kurs złotego do dolara?: Ano dlatego, że do wartości produktów należy dodać koszty transportu, które wynoszą od 20dolarów/kg do około 10dolarów/kg (przy dużych zamówieniach). Ponadto należy uiścić CŁO (z reguły około 3.5%) i VAT (23%). Link to post Share on other sites
Yuri Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum". Link to post Share on other sites
Recommended Posts