karol5683123 Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 (edited) Witam, Chcę kupić ten karabin http://gunfire.pl/product-pol-1152189562-MP5-SD5.html ,nie znam się na tuningu nic a nic. Jaka jest najpopularniejsza część którą się wymienia? Jakieś sprężyny ,czy to trzeba raczej cały zestaw kupować? Prosił bym o jakieś ciekawe linki w których mówią coś o tuningu ,bo chciał bym sobie poczytać. Pozdrawiam. Edited September 12, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Zastanów się dobrze, bo ten pistolet maszynowy za taką kwotę nie jest dobrym wyborem. A tuningowanie go jest nieopłacalne. Quote Link to post Share on other sites
Bedhur Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Lepiej kup sobie cymę 0.28. Na gunfire jest. Coś około 350 zł więc nie jest źle. A moim zdaniem jest lepsza od tego JG. No i jednak karabin to karabin, a nie pistolet maszynowy. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Też mi różnica w airsoftowych realiach czy masz karabin czy PM... Quote Link to post Share on other sites
FlynN Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Liczy się co jest w środku. A poza tym koleś pisze o mp5 a ty mu kałacha polecasz. Lepiej już skończ ze swoimi radami. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 (edited) Czy chcesz zrobić tuning podnoszący moc czy raczej skupienie i np. szybkostrzelność? Ja bym radził ulepszyć skupienie i podnieść szybkostrzelność. W przypadku JG podnoszenie mocy będzie kosztowało, do tego w środku masz gearbox v.2, który mocnych sprężyn raczej nie wytrzyma. EDIT: tuning piszemy przez jedno n. Edited September 11, 2011 by Stalker Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts