kuniu18 Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 https://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_kamizelki_taktyczne/kamizelka_taktyczna_modularna-olive_a_c_m-1925.html Co sądzicie o tej kamizelce? Czy warto kupic? Może ktoś ją ma i chce podzielić się ze mną opinią? Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Militaria -> Mundur i oporządzenie" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". Quote Link to post Share on other sites
FlynN Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Pytanie co chcesz w niej nosić? Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Kamizelka taktyczna modularna - Olive[A.C.M] [...]Kamizelka jest wyposażona w szereg ładownic stałych (nie jest to kamizelka modularna):[...] Cytaty ze strony Krakmana opisującej ten sprzęt, wytłuszczenie moje. Jeszcze jakieś pytania? Różne warianty na temat tego układu bywały na rynku, niektórzy je lubią. Mój kolega z ekipy gania w klonie Omegi bodajże UTG coś już z czwarty rok. Wygląda to jak coś, co kot przyniósł, ale zostawił na później - kolega jednak ją lubi i nie zamierza wydawać forsy na inny szpej. Ja bym jej nie kupił, bo mi nie leży. Co do wykonania tej konkretnej kopii od Krakmana - a czort ją wie. Jak to z chińszczyzną, może wytrzymać parę lat, a może rozsypać się po miesiącu. Quote Link to post Share on other sites
kuniu18 Posted September 13, 2011 Author Report Share Posted September 13, 2011 A może polecacie coś w podobnej cenie. Quote Link to post Share on other sites
FlynN Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Ale ty w ogóle coś w niej chcesz nosić czy tylko kupujesz kamizelkę żeby była Quote Link to post Share on other sites
kuniu18 Posted September 13, 2011 Author Report Share Posted September 13, 2011 Chce nosić np.magazynki,radio,szybkoładowarki Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Panowie, a może byście się nauczyli używać znaków przestankowych? Bo zaraz wpadnie tu Arend i pogoni Was za interpunkcję. Słusznie zresztą. Oporządzenienie do stówy? Proszę bardzo: http://sklep.fort.mil.pl/index.php/product/show/id/4983 . Służy u mnie jako gościnne, w ekipie są jeszcze dwa identyczne, trzecie - podróba Web-Tex'a i czwarte bardzo zbliżone, holenderskie, łącznie pięć egzemplarzy. Na krótkie rozgrywki (czytaj: bez łażenia po parę godzin) - bezbłędna, na dłuższe też daje radę. A sprzęt solidny, z demobilu po armii brytyjskiej: w warunkach airsoftowych praktycznie nie od zajechania. Quote Link to post Share on other sites
FlynN Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Powiem tak, sam tę kamizelkę mam i nosze w niej magi m4(8), szybko ładowarki, radio i czasem coś jeszcze. Jak dla mnie za tę cenę ta kamizelka jest bardzo dobra. Dosyć mocna i pojemna. Ja moją troszkę przerobiłem i zamiast kabury mam paski molle pod ładownice. To tyle z mojej strony a ty zrób jak uważasz. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Wpadł i zakłada kolejne teczki dla analfabetów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts