alex90023 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Witam, czy w waszych pistoletach kiedy jest koncowka green gasu ciezko nabic magazynek i czy blow back kopie mocno ? u mnie lekko dryga mimo ze resztki gazu w butli sie przelewaja to starcza na 20 strzalow. Stosuj zasady poprawnej pisowni, bo inaczej Twoje posty zaczną znikać. /LgN Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 pewnie dlatego, że masz glocka KWA lub KSC. Link to post Share on other sites
alex90023 Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 tak mam glock ksc i tak jest z tym gazem ? Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Więc to nie wina gazu na 99% ale gnata. Link to post Share on other sites
alex90023 Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 juz problem rozwiazany na wieki. kuilem gaz specjalnie i to samo tak sie zdenerwowalem ze koncze z ASG. Glock zostal polamany . Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Czyli zamiast płacić za gaz lepiej za leczenie. Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 ADHD można leczyć. Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Gdzie nasz psycholog kliniczny ? :biggrin: Link to post Share on other sites
alex90023 Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 (edited) po co mi cos co nie strzela ? wydalem kupe kasy na szkielet z oznaczeniami i od niego sie zaczely problemy tyle czasu nad nim siedzialem poprawialem wszystkie niedociagniecia byl traktowany jak zlote jajo a tyle problemow zaradzilem z nim az w koncu powstal taki ze nie dalem rady i uznalem ze niema co sie meczyc wiec rozwalilem go, nie przeszedl "Torture test " i jeszcze jedno "made in Taiwan/Japan/China to gowno" i na koniec magazynek zaczol przeciekac i wypadla uszczelka... Tego juz bylo za wiele Edited September 29, 2011 by alex90023 Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Dopuściłeś się grzechu śmiertelnego, Ty go zabiłeś! Było trzeba wystawić na komisie za symboliczną złotówkę, z chęcią bym go przygarnął. Link to post Share on other sites
alex90023 Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 na cholere skoro nie strzela na czesci ? niechce mi sie bawic w wysylki za 20 zl Link to post Share on other sites
Perski102 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) No i glock poszedł sie "jepac" :icon_cry: . Po co go zepsułeś ( jak to , połamałes go - ile ty masz siły omg ?) ? Polecam w leczeniu depresji kupic magnez w aptece - to pomaga :wink: . Ja uważam że glock przeszedł "murder test" :icon_evil: Edited September 29, 2011 by Perski102 Link to post Share on other sites
alex90023 Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 sam powstal problem meczylem sie z nim 1 tydzien po godzinach z : strzelal seria, syfon,blow back tak slaby ze kulki nie mogl wprowadzic do komory, a najsmieszniejsze jest to ze wszystkie czesci sa w porzadku a kiedy magazynek zaczol przeciekac to trzeba kupic nowy a to koszty tak naprawde niemam nic wspolnego z asg ja tylko strzelam mialem wiele wiatrowek i chcialem cos nowego i padl fatalny wybor. Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 a kiedy magazynek zaczol przeciekac to trzeba kupic nowy Często da się go naprawić, lub przynajmniej wymienić zawory. Konieczność kupna nowego maga nieczęsto się zdarza. PS: Masz fajny awatar. Link to post Share on other sites
Perski102 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 sam powstal problem meczylem sie z nim 1 tydzien po godzinach z : strzelal seria, syfon,blow back tak slaby ze kulki nie mogl wprowadzic do komory, a najsmieszniejsze jest to ze wszystkie czesci sa w porzadku a kiedy magazynek zaczol przeciekac to trzeba kupic nowy a to koszty tak naprawde niemam nic wspolnego z asg ja tylko strzelam mialem wiele wiatrowek i chcialem cos nowego i padl fatalny wybor. Trzeba było oddac do jakiegos pobliskiego serwisanta :wink: - ale czy jest już co oddawac ? (czy na prawde go połamałeś?) Link to post Share on other sites
alex90023 Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 moze przesadzilem z tym polamaniem ale jest podrapany pokrzywionu ale da sie przeladowac magazynek calkowicie rozwalony. Serwis odpada (koszty) moge sobie sam kupic na allegro i naprawic ale nie Link to post Share on other sites
Perski102 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 moze przesadzilem z tym polamaniem ale jest podrapany pokrzywionu ale da sie przeladowac magazynek calkowicie rozwalony. Serwis odpada (koszty) moge sobie sam kupic na allegro i naprawic ale nie Radze ci - wystaw w komisie za jakąś fajną cenę (jak nie możesz wysłac to może ktoś przyjdzie do ciebie po glocka-czyt."odbiór osobisty" ) Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Jak cena nie będzie większa jak 10zł biorę :hahaha: :biggrin: Link to post Share on other sites
Klucha 21 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 cytując klasyka z innego forum tej daj mi go a tak apropo skąd jesteś? Link to post Share on other sites
alex90023 Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 okolice Kielc Link to post Share on other sites
asasello8 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) Proponuję zanim zrobisz "torture test", przed kupnem czegoś zrobić "mózg test" i zależnie od wyników kontynuować. Edited September 29, 2011 by asasello8 Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Temat wyczerpany - zamykam by nie zaczęły się osobiste wycieczki. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts