SnajperSWD Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Witam znalazłem takie cudo czy ktoś coś o nim wie?? http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=BP-RG-M200AC&search=special&rs=Sniper%20Rifles&catid=1&cat=41 Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 (edited) Będę go miał w listopadzie, muszę go odebrać z Hong Kongu. Od razu oddam go w ręce Dextera i wtedy będziemy wiedzieli wszystko o nim. Edited September 27, 2011 by Tomaszek123 Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 Ogółem wygląda nieźle cena bardzo atrakcyjna wiesz o nim coś więcej?? Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Ja rozumiem, że może mieć w stocku 350, 300 fps, ale 210?? Quote Link to post Share on other sites
shadowman Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 nie jedne nie dwie osoby robią na tokarkach całe zestawy cylindrów, także to nie stanowi najmniejszego problemu jesli chodzi o moc. Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 No niby tak, ale to kosztuje 500$ :D Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 Ciekawy model a moc w stocku jak to Shadowman stwierdził nie jest ważna bo zawsze można włożyc tam dobre bebechy albo na gaz przerobic Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Ja rozumiem, że może mieć w stocku 350, 300 fps, ale 210?? Takie prawo, nic nie zrobisz. Poza tym do Chayteca wypuścili już upgrade kit dający trochę ponad 500fps (jeżeli dobrze pamiętam). To się nadaję tylko na półkę. Za ciężkie i mało poręczne, żeby z tym biegać po polu z niedużym zasięgiem jaki oferuje ta airsoftowa replika. Quote Link to post Share on other sites
shadowman Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Tu czynnikiem generującym cene, jak w każdym szanującym sie dobrym wykonaniem, jakością, wyglądem i ogólną zajebiaszczością jest Firma oraz co ważniejsze..model. Każde dobre karabiny snajperskie Maruzena, TMa i inne wymagają wywalenia wszystkiego i włożenia tego co zadowoli nasze oczekiwania jakością strzelania, także płaci sie za.....no właśnie :) W tym przypadku działają te same zasady. Quote Link to post Share on other sites
avalid Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Ktoś to widział, ma? Mancraft podejdzie, ew. czy słyszeliście coś o tym cylindrze CO2? Ja jakoś nic w sieci znaleźć nie mogę. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Mancraft podejdzie, kwestia tylko podesłania chłopakom repliki, by ewentualnie wymiary konwersji zmienili. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts