Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Dobry M4 na pierwsze, większe strzelanki

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ważne jest natomiast to, że na 90% Gb KWA może się nie przyjąć do body Magpula (jak jajecznica na kacu).

Mógłbym się dowiedzieć dlaczego nie pasowałyby te Gb to body Magpula. W końcu KWA też ma łamane body jak w oryginale. (Magpul również, przynajmniej tak mi się wydaje.)

Ale jak już kolega zauważył, to przyznam się że właśnie chciałem stworzyć coś w stylu M4 Chrisa Costy. Co prawda z drobną swoją modyfikacją oczywiście za pomocą części Magpula.

Edited by SgtSmigiel

To zależy od korpusu. U nas nie było to skomplikowane, trzeba było podpiłować fragment, w który wchodzi dolna przednia część gearboxa, która się nie mieściła. Korpus był chyba jakiś chiński (nikt już nie pamięta jaki, bo giwera jest stara).

Guest gecko123

Czyli jesteś pewien, że GB z KWA pasuje do body Magpula? Bo skoro tak doradzasz, to miałeś KWA i wiesz, co mówisz, prawda?

Lesio, da się. Wystarczy dużo chęci, czasu, pilnik, nowa komora (jednoczęściowa) i nowa dysza. Gdzieś na WMASG widziałem KWA w body właśnie Magpula.

O, tutaj

Żeby nie było, mam M4'ke KWA ;)

Edited by gecko123

Lesio, da się. Wystarczy dużo chęci, czasu, pilnik, nowa komora (jednoczęściowa) i nowa dysza. Gdzieś na WMASG widziałem KWA w body właśnie Magpula.

O, tutaj

Żeby nie było, mam M4'ke KWA ;)

Wszystko się da, ja widziałem AK od TM z drewnem z ostrego (a uwierz, ze potrzeba magii, by pasowało). Pytanie tylko - po co się męczyć, skoro G&P jest lepiej wykonane i body pasują od ręki? Wybaczcie, ale KWA naprawdę jest... paskudne. :) Ich GB na oczy nie widziałem, ale z zewnątrz... Za tę cenę jest to dla mnie rozczarowanie. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...