kmichal Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Witajcie! Mam problem z gumką hop up do karabinu ASGDK z serii defender. Stokowa gumka hop up się skopała a nie wiem jaką dobrać tak aby weszła do komory hop up. Proszę o radę która z dostępnych gumek jest najcieńsza. Wcisnąłem na chama systeme ale spadł mi zasięg. Pozdrawiam, kmichal Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 KAŻDA gumka wejdzie, jeżeli umiesz zakładać... Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Nie zgodzę się. Gumki dedykowane do gazowców, czy np snajperki tj. VSR nie pasują, więc nie każde. Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Z powodu innego kształtu, który jest narzucony przez inny kształt komory. Do elektryków WCHODZĄ WSZYSTKIE GUMKI HU DEDYKOWANE DO ELEKTRYKÓW! Quote Link to post Share on other sites
kmichal Posted October 10, 2011 Author Report Share Posted October 10, 2011 Możecie popytać innych użytkowników emek firmy ASGDK tam komora jest ciasna i ciężko jest wsadzić coś innego niż stockową gumę... Quote Link to post Share on other sites
memonic1 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Czy wy nie czytacie forum? :bialaflaga: Problem z wymianą gumki na inną niż fabryczna jest opisany w temacie dotyczącym replik KWA. Quote Link to post Share on other sites
Żółwik Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Wszyscy polecają to w temacie o KWA http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=2950 Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Nie zgodzę się. Gumki dedykowane do gazowców, czy np snajperki tj. VSR nie pasują, więc nie każde. Powiem Ci, że poziomem swojej inteligencji zaskoczyłeś nawet królika mojej kobiety, co jest dość trudne... Quote Link to post Share on other sites
vandal7 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Mi tam jedna wesoła inna była za luźna i spychało ja na lufę wkładając do komory. Jeśli dobrze nie przylega do lufy to może ja rozciągnąłeś.Spróbuj się przyłożyć do zakładania i raczej rób to na sucho Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Powiem Ci, że poziomem swojej inteligencji zaskoczyłeś nawet królika mojej kobiety, co jest dość trudne... 1. Nie jesteś na tyle kompetentną osobą, by rozmyślać nad poziomem mojej inteligencji. 2. Skoro przekazałeś królikowi Twojej kobiety moją wypowiedź, to teraz ja mam wątpliwości co do Twojego poziomu. 3. Jakby nie było, nie wszystkie gumki pasują. Po tym, co czasami czytuję na tym forum, wolę sprawę przedstawiać jasno. 4. Co Twoja wypowiedź wniosła do tematu? Zamiast pisać bzdety, możesz kontynuować czytanie forumowych nowinek, Królikowi Twojej kobiety. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 @senkuPH: Wmyśl zasady: "Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." nie będę Ci już odpowiadał. Czemu? Domyśl się sam. @Vandal7: Ta wesoła gumka to pewnie biały Guarder, aczkolwiek Systemy się też takie zdarzają. Tak jak tam piszą. Najlepsza jest zielona G&G, aczkolwiek przy odrobinie doświadczenia i umiejętności wsadzisz tam każdą AEGową (no może poza MadBullami, które są zdecydowanie za grube). Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 "Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." To samo mógłbym powiedzieć i ja, bo to Ty wykazujesz skłonności do rozmowy ze zwierzętami. Tak więc przepraszam Doktorze Dolittle, przekaż moje przeprosiny Panu Królikowi bo widzę, że dobrze się rozumiecie. Koniec. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts