Kceur Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Witam! Posiadam M16A3. Z tego co mówił sprzedawca gear-box jest PJ. Wiem że nie ma dobrej Emki poniżej 1000 zł. Ale mam do was pytanie. Mianowicie chodzi mi o to czy opłaca się ją tuningować. ?? Bo gdybym ją sprzedał dołożył trochę kasy to miałbym jakieś 700 zł. Wiem że do 700 zł to tylko kałachy. Miałem już jednego ale jakoś nie za bardzo mi się podobał. A o emce mogę pomarzyć dokładając drugie tyle. Ewentualnie moglibyście mi polecić jakąś replikę do 700 zł (oprócz kałacha i G36). Wracając do tematu. Jak mogę się na 100 % upewnić że mój gear-box to PJ ? Gdy wezmę się za tuning to muszę wiedzieć co mam w środku. Co najlepiej w takiej replice wymienić żeby to celnie i mocno strzelało ? Bo szczerze teraz to tak o strzela. Pozdrawiam Kceur Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 A strzelałeś z niej? Są jakieś problemy? Może nie ma co dmuchać na zimne. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts