Matt Baker Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Czy ktoś już kupował w tym sklepie? Może dmucham na zimne ale wolę wiedzieć. 09.10 zrobiłem zamówienie na dwie różne rzeczy w dwóch sklepach: Zbrojownia i Gunsport. Następnego dnia przelałem kaskę na oba konta. W dniu kolejnym Zbrojownia poinformowała mnie, że towar zaksięgowano i wysłano. Gunsport milczy. 12.10 dzwonię na dwa numery podane na stronie: komórka nie odpowiada, stacjonarny - nie ma takiego numeru... a w informacji o stanie zamówienia wciąż 'oczekujemy na wpłatę' !?? Czy ktoś miał podobne sytuacje z tym sklepem i chciałby mnie uspokoić, że wszystko skończy się happy endem czy pogłębi moją frustracje? Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Ja, ja chcę! Kasa przepadła najpewniej. Tu możesz sobie poczytać: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/117879-ostrzezenie-przed-airsoft-extreme/page__pid__1586074#entry1586074 Link to post Share on other sites
Recommended Posts