forgiel Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Witam, mam spory dylemat. W końcu uzbierałem na wymarzoną replikę 1 klasy. Zawsze chciałem M4 KWA, lecz czy to najlepszy wybór w przedziale cenowym do 1200zł? Zależy mi na pancernych bebechach najbardziej. Wykonanie zewnętrzne na drugim miejscu. Czy repliki firmy G&P i ICS są tak samo dobre w środku jak KWA? Dzięki z góry za odpowiedzi i nie mówcie, że były tryliardy takich tematów, bo tak naprawdę w żadnym nie ma konkretnej odpowiedzi. O każdej replice przeczytałem no i właśnie za dużo nie wywnioskowałem. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 (edited) Podobno KWA ma najlepsze emkowe bebechy . PS. nie tryliard tylko "pierdyliard" jak mówi Mod Arend :biggrin: Edited October 13, 2011 by Perski102 Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Jeśli chodzi o bebechy to KWA prowadzi. Co do innych tematów to nie zgodzę się, że nie ma konkretnej odpowiedzi, ostatnio jakoś dużo tematów o M'kach w podobnej cenie powstawało,w tym jeden nawet z ankietą. Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted October 13, 2011 Author Report Share Posted October 13, 2011 (edited) Dobra zdecydowałem się na KWA. Dzięki:) Pozdrawiam Edit: Wiecie może gdzie jest dostępna i najtańsza?:) Edited October 13, 2011 by forgiel Quote Link to post Share on other sites
Hamid Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 (edited) ASGshop. :D. Ups schodzą jak ciepłe bułeczki, tydzień i po dostawie, mogę ci sprzedać moją. Oczywiście wersja KWA USA. Pozdro Edited October 13, 2011 by Hamid Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Oczywiście wersja KWA USA. Oczywiście, że nie tylko. LMT ASG KWA jest tak samo dobra. A znajomemu KWA USA sypnęła się od razu (co wcale nie znaczy, że są złe, po prostu wszędzie może się trafić pechowa seria). Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted October 14, 2011 Author Report Share Posted October 14, 2011 Słyszałem, że najlepiej brać tą wersję 2GX czy jakoś tak. Prawda to? Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Tak, to prawda :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts