monti__ Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Siema, mam takie pytanie, a mianowicie jakie części podejdą mi do bar 10 takie same jakie do m24?? czy nie ?? Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Rączki urwało? Ciężko wklepać do szukajki BAR 10? W temacie o wyżej wymienionej replice jest wszystko. Link to post Share on other sites
Perski102 Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Siema, mam takie pytanie, a mianowicie jakie części podejdą mi do bar 10 takie same jakie do m24?? czy nie ?? :szukaj: :google: Link to post Share on other sites
wiciok Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Nie. A więcej informacji to sobie możesz poszukać. Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Na pytania tego typu najprościej znaleźć odpowiedzi szukając ich w poświęconych danym replikom tematach. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts