Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam!

Mam problem z replika AK47 cm028. Otoz na dzisiejszej stzelance bron zapchala sie wiec wyciagnelem wycior przepchalem ja oddalem kilka strzelow pojedynczym poczym na automacie i znowu sie zapchal po wystrzeleniu okolo 6 kulek, mysle no pech znowu sie zapchala powtorzylem operacje lecz potem bylo tylko gorzej bron zapychala sie na automatycznym po 1 kulce, a na pojedynczym zapychala sie po okolo 3-4 strzalach. Na bateri kolegi problem nie ustapil wiec nie jest to jej wina. Odrazu znalazlo sie kilka madrych, ktorzy stwierdzili ze moze to byc wina rozszczelnienia sie broni badz nie odbijania do konca sie tloka. Moje pytanie brzmi co wy o tym sadzicie i jakie moga byc koszta naprawy. Replika ma dosc spory przebieg

IMO coś się stało z gumką hopsiupa. Jak replika ma spory przebieg, to i tak nie zaszkodziłoby jej wymienić.

//Choć oczywiście jak zauważył kolega wyżej przyczyną mogą być kwadratowe kulki.

Albo zbyt mocne podkręcenie HU, ale w tym przypadku to akurat chyba byś się zorientował.

Edited by wiciok
  • 2 weeks later...