Guest Jedi Knight Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Witam! Jestem zainteresowany tą repliką: http://www.kolter.pl/kategorie/AIR%20SOFT%20GUN/Pistolety/Pistolet_ASG_Tokyo_Soldier_TS8011_Co2_blow-back Chciałbym prosić o jakąś opnie / wypowiedzi, najlepiej jeśli ktoś miał już doświadczenie z ów pistoletem. Pomijając cenę, czy jest dobry, czy celny itd. Tak na marginesie, o firmie Tokyo Soldier / Umarex, bardzo bardzo mało na wmasg, lub źle szukam, co mnie trochę zaskoczyło, bo być może to nie są albo popularne albo dobre repliki. Z góry dziękuję za wszelkie wypowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Zauważyłeś, że ta klamka nie ma regulacji HOP-UP ? Na pewno chcesz taką replikę? Czy to musi być Co2 ? Jeśli zdecydowałbyś się na GreenGas polecałbym raczej COLT'a firmy Socom Gear. Miałem w łapach, strzelałem, bajeczka, za dużo lepszą cenę. Ludzie prawią, że klamki TM to miód. Nie mogę się wypowiedzieć, gdyż nie widziałem nigdy. Edited October 18, 2011 by senkuPH Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Daj sobie spokój jeszcze za 880zł? :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Mam tą replike. Kupiłem za 401 zł. Nie pytajcie jak. Dluga historia. Nowy i z gwaranacją. Jest najlepszy colt jaki widzialem poki co. Nie wiem jak to sie ma do TM, ale chyba podobna jakość. Nie mam pojcięcia ile fps, ale chyba nie wiecej niz te 320. Generalnie jak ktos mial lub ma tą replike niech sie wypowie, wymienimy informacje :) Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Wygląda jak klon Hicapy od KJW. Więc naprawdę nie wiem co tu można pisać... :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Wiesz, Klony hi-capy TM robi zarówno Well jak i Airsoft surgeon (jak i KJW). Chyba nie powiemy o wszystkich, że klony jak klony? :D Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Tak wiem, ale rzuciły mi się cechy szczególne modelu KJW: *zamek z charakterystycznymi żebrowaniami *chwyt (rękojeść) zbliżone kształty jak w KJW *charakterystyczne przyrządy celownicze typu Novak ala' fluorescencyjne Więc stwierdzam, że wzorowali się na ogólnie dostępnym modelu KJW. Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 (edited) Pytanie za milion punktów.. Ktoś ma pomysł na upgrade? Słyszałem że ogólnie jakieś rzeczy można wymienić, typu lufa na PDI http://www.specshop.pl/product_info.php?action=add&products_id=5550 ale jest nie dostępna więc jesli ktoś by widział podobną.. Jak podać kulce większą ilość gazu, jaką spręzyne sie wymienia czy coś.. Przeczytałem też o sposobie zasielania ciekły CO2 uzupełniany z butli, w jednym z artykułów o M190, i zastanwiam się jak to wygląda. Edited December 13, 2011 by Jedi Knight Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 czy ktos mialby pojęcie czy to pasuje do mojej repliki: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/182008 CO2 do KJW1911 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts