Czaja W-ch Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Szukam jakiejś repliki rewolweru która: 1. Miała by hop-up; 2. Nie korzystała by z łusek tylko kulka była by ładowana bezpośrednio do bębenka; 3. BB koniecznie 6mm; 4. I dobrze by było, by zasilana była CO2, ale z braku laku może być i GG. Są wogóle takie? Bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę. Wszyskie albo ładowane z jakichś śmiesznych łusek, albo bez hopa, albo co gorsza, mają jakieś potworne 600fps. Edited October 18, 2011 by tschaykovsky Quote Link to post Share on other sites
John_RD Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) np. http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1192 enjoy Edited October 18, 2011 by John_RD Quote Link to post Share on other sites
Czaja W-ch Posted October 19, 2011 Author Report Share Posted October 19, 2011 Shit, zapomniałem o jednej, oczywistej rzeczy - musi być full metal. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Stockowo taka nie istnieje, a o co2 w porządnej replice zapomnij... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Twoich oczekiwań nie spełnia żadna replika. Najbliżej są rewolwery Tanaki ale nie są full metal. Z resztą, co się ludzie upierają na to full metal to ja nie wiem :D Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Najbliżej są rewolwery Tanaki ale nie są full metal. Z resztą, co się ludzie upierają na to full metal to ja nie wiem :D Ale mogą :D Tylko to już raczej droga zabawa. A co do metalu to już jak kto podchodzi do tematu ;) Jednemu wystarcza że tylko strzela, a inny musi mieć maksymalnie realną replikę. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 minus, metalu od tworzywa tanaki nawet na dotyk nie odróżnisz :D. Wisi mi to teraz na wieszaczku, wiem co mówię. Plastik tanaki jest ładniejszy, zimniejszy, bardziej matowy niż plastik TM (choć mniej wytrzymały ale nadal jest super). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts