Wilq_pl Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 A więc niemiłosiernie denerwował mnie ciągle luźny selektor i zabrałem się za wymianę na jakąś śrubę, aby można było go szybko dokręcić bez zabawy kombinerkami. Śruba była chyba trochę zbyt długa (o ile to ma jakieś znaczenie), bo karbin przestał strzelać. Na początku przez kilka strzałów kręcił sam silnik, ale potem już zero oznak życia ;( Podejrzewałem jakieś kabelki, ale po wyjęciu GB okazało sie, że są ok. No to rozłożyłem całego GB wszystko się wydawało ok (no może odrobinkę zaśniedziały styk w mechanizmie spustowym, ale nie aż tak, żeby uniemożliwić przepływ prądu) to złożyłem, ale dalej nie strzela. Ma ktoś jakieś pomysły - co może być nie halo? Chętnie odpowiem na jakieś dodatkowe pytania i z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Napisz do mnie na PW lub gg:895332 bo ten temat był 10000 razy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts