Jacek GROT Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 (edited) Chciałbym, aby każdy napisał tutaj coś o sobie. Oczywiście, nie mówimy tutaj ile mam kotów, czy mam dziewczynę itd... Wrzucę pewien szablon i chciałbym abyśmy na nim się wzorowali. Oczywiście, nie jest to obowiązkowe, każdy podaje ewentualne dane o sobie zupełnie dobrowolnie. Więc zaczynam: Imię i nazwisko: Jacek Rok Rocznik: 90' Miejsce zamieszkania: Gorzów Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: D-ca / operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: militaria, kobiety, piwo, sztuki walki i oczywiście ASG :) Coś o sobie: [...] - to wszystko ;p No, a oprócz tego to serwisuje repliki. Uwielbiam gb v.3 i kałaszki <3 Zdjęcie: Edited October 25, 2011 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Mam zaszczyt być drugi :icon_biggrin: Imię i nazwisko: Tomasz Wojdat Rocznik: 1991 Miejsce zamieszkania: Gorzów, lecz pochodzę z Torunia Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: Z-ca D-cy / operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: Militaria i kobiety, IIWŚ. Coś o sobie - jestem fajny :icon_biggrin: Sorki, nie mogę dodać fotki, jakieś błędy mi wyskakują. Quote Link to post Share on other sites
marcinpmi Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Imię i nazwisko: Marcin Sulej Rocznik: 91' Miejsce zamieszkania: Międzychód Ekipa: G.O.R. Międzychód Funkcja: D-ca / operator Broń główna: M4A1 + aimpoint Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: militaria, piwo, kobiety, piwo, piwo, kobiety, ASG, piwo, piwo, wojsko, gitarka i charczenie w iście szatańskim stylu w Mortal Sanctuary Coś o sobie: chyba jednak Internet zrył mi za bardzo beret, więc nie będę się tu rozwijać nad moja psychiką Zdjęcie: Quote Link to post Share on other sites
dextermorgan Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 (edited) Imię i nazwisko: Bartosz Knysz Rocznik: 85' Miejsce zamieszkania: Gorzów Ekipa: G.G.R.S. Gorzów Funkcja: operator Broń główna: M4 RIS Aimpoint (w planach zmiana uzbrojenia na kbk wz.96 Beryl <3 ;*** ) Umundurowanie: wz.93 pantera leśna Hobby: piłka nożna; sędzia piłki nożnej, militaria; ASG, fotografia cyfrowa, książki; literatura faktu, Policja Coś o sobie: jak reszta wstydziochów napiszę tylko tyle, że ... o. Co jeszcze? Czy dupę mam za***istą? Nie wiem czy się godzi pokazać w internecie. Ale mam. Wy***wną. Poniekąd. Edited October 25, 2011 by dextermorgan Quote Link to post Share on other sites
jezyk86 Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 (edited) Imię i nazwisko: Chomski Przemysław Rocznik: 1986 Miejsce zamieszkania: Gorzów Wlkp. Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: Medyk Broń główna: MP5 Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: Militaria i, IIWŚ. Edited October 26, 2011 by jezyk86 Quote Link to post Share on other sites
_nonejm_ Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Imię i nazwisko: Bartosz Grzegolec Rocznik: 91' Miejsce zamieszkania: Gorzów Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: operator KM Broń główna: m249 mk 2 // kbk AKM 47 Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: fotografia, grafika komp., film, ASG, Zdjęcie: Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Imię i nazwisko: Sebastian Robotycki Rocznik: 93' Miejsce zamieszkania: Gdynia Ekipa: G.O.O.D. Funkcja: D-ca / operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 Pantera Leśna / Pantera Pustynna Hobby: ASG, Współczesne jednostki WP, Techniki CQB/MOUT, Taktyka zielona oraz ogólnie Militaria, Motoryzacja, Tuning, F1, Rower, Foto/Video, Komputery. Coś o sobie: ... i to by było chyba na tyle. :icon_razz2: Zdjęcie: Quote Link to post Share on other sites
Miles55 Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Imię i nazwisko: Borys Balicki Rocznik: 92' Miejsce zamieszkania: Gorzów/Kłodawa (obecnie siedzę w Szczecinie - Studia) Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: kobiety, broń, ASG, wypady ze znajomymi, podróże, DJ, siatkówka, boks ;) Coś o sobie: hym... trudno tak w kilku słowach. Trzeba mnie po prostu poznać :D Foto: Quote Link to post Share on other sites
tokar92 Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 (edited) Imię i nazwisko: ŁÓkasz Tokarski Rocznik: 92 Miejsce zamieszkania: Drezdenko Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: militaria, kobiety, piwo, ASG, II WŚ, wypady z kadrą :), Filmy, imprezy, muzyka Coś o sobie: jestem fajniejszy od Tomka ;P Edited October 28, 2011 by tokar92 Quote Link to post Share on other sites
PaNiCz Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Imię i nazwisko: Piotr Arkit (Panicz) Rocznik: 90 Miejsce zamieszkania: Bogdaniec Ekipa: GGRS Gorzów Funkcja: operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny Hobby: Chyba militaria... Coś o sobie: 182cm; kastanowe włosy; oczy piwne; szczupły; jasna karnacja; małe ciemne plamy na skórze, które są związane z genetycznie uwarunkowanym szybszym tempem syntezy melaniny przez melanocyty(czyt. piegi); przyjacielski(?)...przynajmniej się staram.xD ogólnie to jestem. Żartobiliwie nazywany "Taktycznym Piotrem". Coś więcej o mnie można się przy piwie dowiedzieć... xD FOTO: Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Imię i nazwisko: Michał Adamowicz Rocznik: 88' Miejsce zamieszkania: Rumia / Gdynia Ekipa: w trakcie tworzenia Funkcja: operator / mechanik Broń główna: kbk M4A1 & M203 , planowany wz.96 Umundurowanie: wz.124 i wz.127 w kamuflażu Pantera Leśna , CIRAS olive ,hełm PASGT Volver [ jako wz.2005 ] Hobby: militaria, muzyka , książki , silniki okrętowe , broń biała i palna :) Coś o sobie: mechanik okrętowy , rzadko w kraju niestety . Swego czasu członek Morskiego Związku Wojskowego w Gdańsku . Obecnie student AM Gdynia dzięki czemu posiadam stopień podoficerski MW. PAsjonat zlotów militarnych w Bornym Sulinowie. Uparty i bezczelny. Quote Link to post Share on other sites
Spider87 Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 (edited) Skoro już zostaliśmy oficjalnie przyjęci do F.R.W.P. to pozwolę sobie napisać coś o sobie ;) Imię i nazwisko: Wojtek Pajor Rocznik: 87' Miejsce zamieszkania: Łódź Ekipa: B3 - Be Free Funkcja: operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny i pustynny Hobby: militaria, kulinaria, ASG, muzyka, filmy, bilard, jazda samochodem. Coś o sobie: Na co dzień uśmiechnięty, pozytywnie nastawiony do życia, lubiący czasami poczuć adrenalinę. Z zawodu kucharz i technik żywienia, nie pracuję w zawodzie ;p Do tej pory wykonywałem różne prace, od trucia robali po produkcję uszczelek do Airbusów ;p hehe W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na gg :D Zdjęcie: Edited July 9, 2012 by Spider87 Quote Link to post Share on other sites
=NAS= Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Imię i nazwisko: Konrad Łapiński Rocznik: 85' Miejsce zamieszkania: Łódź Ekipa: B3 - Be Free Funkcja: Dowódca / Operator Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny i pustynny Hobby: militaria, ASG, Produkcja filmów , Freeride Downhill . Frestyle motocross, film ,modelarstwo, wszelki sport. Coś o sobie: Pozytywnie zakręcony w kierunku sportu i pasji , czerpie z życia ile się da. Słucham rad i służę rada, jeżeli tylko potrzeba. Na co dzień Pracownik Banku z zawodu handlowiec i niedoszły Prawnik. ASG stało się stylem życia jak kiedyś Motocross i DH , sport pozwala odetchnąć od codziennej monotonii życia. Pozdrawiam: Quote Link to post Share on other sites
sosna9011 Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Imię i nazwisko: Mateusz Sosnowski Rocznik: 90 Miejsce zamieszkania: Łódź Ekipa: B3 - Be Free Funkcja: Dowódca/Operator/Medyk Broń główna: kbk wz.96 Beryl Umundurowanie: wz.93 leśny i pustynny Hobby: Militaria, ASG, Historia, Muzyka, Film, Podróże, Sport Coś o sobie: W życiu codziennym stawiam cel i dążę do niego. Nie rzucam słów na wiatr. Pozytywnie nastawiony do drugiego człowieka. Uczciwy, a przede wszystkim patriota, który zawszę będzie nosił orzełka w sercu. Na co dzień pracuje jako Instruktor w dziale Kontroli Jakości na produkcji. Zdjęcie: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts