tokar92 Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Panowie wiadomo że łatwo rano nie było ale najważniejsze ze przepiliśmy MON :D Quote Link to post Share on other sites
marcinpmi Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 o kur... przepić MON, to widzę, że impreza poszła naprawdę kosmiczna! ale nadal daleko wam do PZPN-u! Quote Link to post Share on other sites
dextermorgan Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Jestem sędzią piłki nożnej, więc można powiedzieć, że.. PZPN też przepity xDDD Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 z PZPN to jedno się robi :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Ej, ludki z zaprzyjaźnionych ekip :icon_biggrin: Wbijać do mnie na fejsbuka i dodawać mnie do kumpli - wpiszcie Tomek Wojdat i wyskoczy pewnie gościu w szpeju :icon_biggrin: To zapewne ja :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 (edited) Mówisz - masz. Twoje fejsbóczkowe grono się powiększa :icon_razz2: @Edit: Ja jak coś jestem Sebastian Robotycki. Chyba tylko jeden jest na FB, zresztą fota od razu mnie zdradza :biggrin: Edited November 10, 2011 by Sab93 Quote Link to post Share on other sites
tokar92 Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 (edited) Ty ja też tak chcę xD jak cos to jestem u Tomka w znajomych imię noszę ŁÓkasz na pewno drugiego takiego nie ma xD Edited November 9, 2011 by tokar92 Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Standardowo, trafi się raz na miesiąc taki ktoś: Strach pomyśleć co będzie robił w naszym wieku... Quote Link to post Share on other sites
Lemur20 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Standardowo, trafi się raz na miesiąc taki ktoś: Strach pomyśleć co będzie robił w naszym wieku... Szkoda, że jeszcze nie lata :icon_eek2: Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Ciekawe ile fps wyciąga podczas sprintu na 60m. Chyba nie załapał by się na limit w budynku... xD Quote Link to post Share on other sites
marcinpmi Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 kurde stary, bierzcie go od razu, bez myślenia o czymkolwiek, przecie to urodzony soldat! Quote Link to post Share on other sites
dextermorgan Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Obywatelstwo nadane, powołanie do kadry wysłane xD Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Ja dawno u siebie na NK nie byłem, ale wątpię, aby ktoś taki do mnie pisał :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 Ale ostatnio po pijaku chwaliłeś się, że nie możesz odgonić się od 14stek na epulsie :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Oj, dlaczego mówisz o tym na forum! No i wydało się! A mieliśmy pojechać z haremem do Gdyni :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Masz Epulsa :icon_eek2: Dodaj mnie do kumpli. Nick Sab93 :biggrin: Nie zmieniałem tam nic od dobrych paru lat. Ale jakoś ostatnio wchodziłem z ciekawości xD Swoją drogą to dzięki epulsowi zacząłem swoja przygodę z ASG. Bo kumpel miał taki klub dodany i kiedyś wszedłem przez przypadek :icon_razz2: Ehhh. szkoda że już po niespodziance. Ale zawsze jeszcze możesz mnie zaskoczyć i przyjechać z trochę starszym wiekowo haremem :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Masz Epulsa :icon_eek2: Dodaj mnie do kumpli. Nick Sab93 :hahaha: No coś Ty xD Usunąłem go dobre 5 lat temu. Moja przygoda z ASG też w zasadzie zaczęła się od epulsa, pisząc z takim gościem xD Co do Haremu to coś się załatwi :D Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Rozjebało mnie xD http://www.youtube.com/watch?v=B2fLGJHOwOw Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted December 2, 2011 Author Report Share Posted December 2, 2011 Haha, najlepszy jest telefon... Ile razy się to zdarzyło na jakiejś "akcji"... :D Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Telefon wygrał :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Nieee..pluszaki lepsze :P Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 (edited) Czasem wydaje mi się, że w grupie powinni być ludzie którzy znają sygnały ręczne (kurde, nie wiem jaka była poprawna nazwa). W wielu momentach bardziej przydatny niż radio, jak nie chcemy zdradzać swojej pozycji :icon_biggrin: Edited December 6, 2011 by Tomek_GGRS Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 "Sygnały ręczne" zwykło się nazywać znakami niewerbalnymi :icon_razz2: Znaki te mogę być spersonalizowane przez oddział, jednak każdy powinien wiedzieć co oznaczają. Generalnie w taktyce zielonej używa się tylko i wyłącznie znaków niewerbalnych. Radio zostaje użyte w ostateczności lub gdy potrzebujemy kontaktu z innym oddalonym od nas oddziałem. Jeżeli jest jakaś bardziej skomplikowana akcja to przywołujemy do nas kogoś z oddziały i przekazujemy mu co ma robić. Gdy dochodzi do kontaktu to można już drzeć mordę. :icon_biggrin: Bo wtedy zwykle liczy się sprawna komunikacja i szybkość działania. Quote Link to post Share on other sites
dextermorgan Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 To powinno być ćwiczone na każdych spotkaniach. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 http://www.tvn24.pl/-1,1729303,0,1,ustawki--narkotyki--bomby-policjanci-z-cbs-w-akcji,wiadomosc.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts